USA

Gepubliceerd: 
Tuesday, 19 February, 2019
Wereldkaart

Welke bestemmingen waren in 2018 het populairst onder expats en emigranten? Op basis van alle info- en adviesaanvragen bij JoHo Insurances van expats, emigranten, gepensioneerden, digital nomads en ieder ander die langdurig naar het buitenland gaat, hebben wij de populariteit van landen op een rijtje gezet.

Gepubliceerd: 
Thursday, 31 August, 2017

Expats krijgen vaak te maken met specifieke belastingen en andere extra kosten voor expats. Zo heeft Saudi Arabië een expat tax, en hebben de Britten plannen om expats meer te laten betalen aan de NHS (1). Er is ook een groeiend aantal landen dat expats een verplichte verzekering laat afsluiten.

Gepubliceerd: 
Friday, 17 March, 2017
Obamacare

Ondanks dat Trump reeds aan de macht is, is Obamacare nog steeds van toepassing in de USA. Trump heeft aangegeven het één en ander aan te willen passen, maar ook hij heeft aangegeven dat dit geen eenvoudige zaak is.

Gepubliceerd: 
Tuesday, 8 November, 2016

Al is er in de media misschien niet veel van te zien geweest, zowel Trump als Clinton hebben plannen om de Patient Protection and Affordable Care Act (PPACA), beter bekend als Obamacare, aan te passen. In artikelen van Fastcompany magazine en Ballotpedia van eerder dit jaar, wordt duidelijk dat de “Obamacare” zal worden aangepakt. Door een Republikein of een Democraat.