Advies­­formulier

Waarom online advies bij ons aanvragen?

Wij bieden vele mogelijkheden om u (en eventuele gezinsleden) of uw werknemers te verzekeren tijdens het verblijf in het buitenland. De mogelijkheden en premies zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Om daar gericht en goed over te kunnen adviseren, stellen wij meerdere vragen. Aan dit advies per e-mail zijn geen kosten verbonden.

​Op onze communicatie, diensten en websites zijn onze algemene voorwaarden en de dienstenwijzer van toepassing.

Wat kunt u van ons verwachten?:

  1. U vult ons online adviesformulier in.
  2. Wij sturen u op korte termijn * ons advies of aanvullende vragen naar aanleiding van het advies per email.
  3. Heeft u vragen over ons advies? Neem graag contact op, dan helpen wij u graag.
  4. Indien u 1 of meer van de aangeboden verzekeringen wilt aanvragen, dan assisteren en ondersteunen wij u bij het gehele aanvraagproces.

* Binnen hoeveel dagen ontvangt u een reactie?

U kunt per email binnen 1 a 2 werkdagen (in drukke periodes streven wij er naar om binnen 3 werkdagen te antwoorden) een eerste reactie verwachten. Des te vollediger u ons informeert, des te beter kunnen wij u adviseren! Indien er sprake is van spoed, wilt u dat dan graag (onderaan) vermelden in deze aanvraag?

  • In de vakantieperiodes duurt het beantwoorden van de adviesaanvragen soms langer dan gebruikelijk.
  • Wij houden bij het afhandelen van uw adviesaanvraag rekening met de geplande vertrekdatum. 
Expat- en Emigratieadvies
Persoonlijke gegevens van de hoofdverzekerde
*
*
*
*
*
*

Soms missen we enkele gegevens om u vlot van een advies per mail te kunnen voorzien en dan is het fijn om u even te kunnen bellen.
Vult u alstublieft uw telefoonnummer in compleet met landnummer en netnummer.

*
Meerdere verzekerden

Gelieve één regel per persoon gebruiken.

Buitenland
*
*
*
*
*

De verzekeringen die wij kunnen aanbieden zijn afhankelijk van uw antwoorden. Zo stellen sommige verzekeraars als voorwaarde dat men ook werkzaamheden in het buitenland uitvoert of uit gaat voeren. Dat kan onder meer zijn in loondienst, als zelfstandig ondernemer, vrijwilligerswerk, op onregelmatige basis advieswerk, zelfstandig beleggen, of dat u op uw bestemming na verloop van tijd werk zult gaan zoeken. Vult u deze vraag daarom alstublieft nauwkeurig in, zodat u het juiste advies en aanbod krijgt.

Graag hier toelichting geven van uw functie en werkzaamheden of van uw onderneming. Bent u startend ondernemer, zelfstandige of heeft u mensen in dienst?
Werkt u in loondienst? Dan ook graag de naam van uw werkgever.

Graag hier een nauwkeurige omschrijving van uw activiteiten en plannen in het buitenland.

Graag beknopt omschrijven wat voor uitkering u krijgt vanuit werkgever cq overheidsinstantie. Vermeld daarbij - indien bekend - naam, hoogte en duur van de uitkering die u krijgt bij arbeidsongeschiktheid.

*

Indien u geen voorkeur heeft op dit moment raden we u aan de gemiddelde dekking te kiezen.

Lage dekking (Budget)
Zeer betaalbaar, betreft vrijwel uitsluitend dekking voor ziekenhuisopnames. Losse medicatie, scans en huisartsbezoek is niet gedekt.

Gemiddelde dekking (Medium)
Dekking is op hoofdlijnen vergelijkbaar met NL basisverzekering, soms zwangerschap meeverzekerd, goede prijs/ kwaliteit.

Hoge dekking (Top)
1e klasse verpleging, hoge premies, zwangerschap goed verzekerd, vaak ook dekking voor preventieve en alternatieve geneeskunde.

Heeft u zich al verdiept in een verzekering van een bepaalde verzekeraar, dan kunt u dit hier vermelden.

Bestaande 'medische bijzonderheden' kunnen van belang zijn bij de acceptatie op een internationale ziektekostenverzekering, denkt u hierbij aan medicatie, een BMI (Body Mass Index) van meer dan 30, bestaande aandoeningen en zwangerschappen.

Wensen kunnen bijvoorbeeld zijn: laag of juist hoog eigen risico, dekking voor zwangerschap en bevalling, molestdekking, vergoeding voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandheelkundige dekking.

Zwangerschap en bevalling is niet bij elke verzekeraar en dekkingsvariant altijd verzekerd en wordt daarbij vaak met een wachttijd aangeboden. Heeft u een kinderwens op korte termijn dan horen we dat graag zodat we u inhoudelijk daarover kunnen informeren. Bent u momenteel al zwanger? Dan horen we dat ook graag maar zullen de verzekeringsoplossingen beperkt zijn.

Zwangerschap en bevalling is niet bij elke verzekeraar en dekkingsvariant altijd verzekerd en wordt daarbij vaak met een wachttijd aangeboden. Heeft u een kinderwens op korte termijn dan horen we dat graag zodat we u inhoudelijk daarover kunnen informeren. Bent u momenteel al zwanger? Dan horen we dat ook graag maar zullen de verzekeringsoplossingen beperkt zijn.

Sporten en avontuurlijke activiteiten
Huis in Nederland
*
Opmerkingen

Hier kunt u alle opmerkingen plaatsen waarvan u denkt dat die mogelijk van belang kunnen zijn voor ons advies. Of vragen die u heeft over uitschrijven in NL en gevolgen voor basisverzekering.

Hoe heeft u ons gevonden?
*
*

Kort:
Met nadruk op een premie-overzicht, ons advies en enkele aandachtspunten;

Uitgebreid:
Inclusief extra informatie over wonen en/of werken in het buitenland, dekkings-vergelijkingen en een uitgebreidere opsomming van kenmerken en aandachtspunten.

Wees er zeker van dat u onze berichten niet mist na het versturen van dit formulier