Over JoHo Insurances

Inhoudsopgave

Wie zijn wij?
Waarom JoHo Insurances?
Ontwikkelingssamenwerking

Wie zijn wij?

JoHo Insurances is gespecialiseerd in verzekeringen voor lang verblijf in het buitenland. Bij het samenstellen van het verzekeringsaanbod is het uitgangspunt dat men moet kunnen kiezen uit het beste, het voordeligste en het meest gespecialiseerde aanbod.

 • Service

  Aanbod van meerdere verzekeraars – uitgebreide ervaring met en ondersteuning bij problemen met verzekeraars – advies op maat – snelle en persoonlijke afhandeling.

 • Praktisch

  Mogelijkheid om verzekeringen te combineren – hulp bij het overstappen – ruime keuze uit passende en betaalbare dekkingen.

 • Veilig

  The JoHo Company is erkend door en staat geregistreerd bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten ('AFM') als financieel dienstverlener (nr. 12009104).

 • Voordelig

  Breed aanbod van voordelige verzekeringen – vaak goedkoper dan rechtstreeks bij de verzekeringsmaatschappij – collectiviteitskorting, combinatiekorting en JoHo korting.

 • Verantwoord

  JoHo Insurances is onderdeel van The World of JoHo. Door het afsluiten van een verzekering via JoHo maak je de internationale samenwerkingsactiviteiten van JoHo, zoals de steun aan ontwikkelingsprojecten, mogelijk.

JoHo Insurances staat geregistreerd bij de volgende instanties: AFM (nr. 12043929 - NL), Financële Diensten en Markten (FSMA - België), Deutscher Industrie- und Handelskammertag (Duitsland), Organisme pour le registre des intermediaires en assurance (ORIAS - Frankrijk), Irish Financial Services Regulatory Authority (Ierland), Commissariat aux Assurances (Luxemburg), Direccion General de Seguros y Fondos de Pensiones (Ministerio de Economia y Hacienda - Spanje), Financial Conduct Authority (Verenigd Koninkrijk), in Denemarken, in Finland en in IJsland.

Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies

Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Ontwikkelingssamenwerking

JoHo Insurances en expatverzekering.nl zijn onderdeel van The World of JoHo.

Met de verdiensten van JoHo Insurances en expatverzekering.nl worden JoHo ontwikkelingsprojecten in het buitenland mogelijk gemaakt.

JoHo wil bijdragen aan een tolerante, verdraagzame en duurzame wereld.

 • Door mensen in staat te stellen betere keuzes te maken en beter samen te werken.
 • Door middel van het oprichten van wereldwijde support centers, netwerken en internetplatforms waar men, vanaf de schooltijd tot na het pensioen, gestimuleerd en geholpen wordt om kennis te delen en talent te ontwikkelen.
 • Met de nadruk op: leren, reizen, werken, ondernemen en ontwikkelingssamenwerking in het buitenland.
 • Voor scholieren, studenten, expats, ondernemers, reizigers, vrijwilligers en iedereen die internationale samenwerking een warm hart toedraagt.

Naast het steunen van vele projecten wereldwijd, biedt The World of JoHo diverse mogelijkheden op het gebied van verzekeringen, advies, vrijwilligers en andere zaken.

Met betrekking tot de verzekeringen gaat het om onder meer de volgende punten:

 • Ziektekosten met molestdekking (zie ook molest).
 • Speciale collectieven voor ontwikkelingssamenwerking, NGO's, etc.
 • Internationale arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor lage inkomens.

Alle medewerkers, inclusief eventueel familieleden, kunnen binnen een collectief worden verzekerd. Al vanaf 5 werknemers (in het buitenland) gelden al voordelen zoals non-selecte acceptatie!