Goudse Verzekeringen

JoHo Insurances biedt al meer dan 20 jaar de Expat- en reisverzekeringen van de Goudse aan. Veel gebruikte verzekeringen voor expats, digital nomads, emigranten en (zaken)reizigers:

Werkwijze Goudse - intermediair verzekeringsmaatschappij

De Goudse Verzekeringen is een intermediair-verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat de Goudse advies, aanvragen, bemiddeling en beheer bewust aan intermediairs (tussenpersoon, broker) overlaat. U kunt de verzekeringen dus niet rechtstreeks bij de Goudse aanvragen, dan kan alleen via een intermediair. Voor wat betreft het aanbod van de reis- en expatverzekeringen werkt de Goudse samen met een selecte groep Intermediairs (waaronder JoHo Insurances), die gespecialiseerd zijn in buitenland verzekeringen. De taken van de verzekeraar en van de intermediair zijn in grote lijnen als volgt verdeeld:

1. De rol van de Goudse:

 • Verzekeraar.
 • Beheer en uitgifte van uw polis.
 • Schade afhandeling.
 • Premiebetaling.
 • Noodhulpverlening via 24/7 de alarmcentrale.

2. De rol van de intermediair (JoHo Insurances):

 • Advies over uw situatie, verzekeringen en eventuele tussentijdse aanpassingen.
 • Bemiddeling bij het aanvraagproces.
 • Contactpersoon gedurende de gehele looptijd van de verzekering.
 • Assistentie bij problemen met de verzekeraar.
 • Jaarlijkse check van uw situatie en polis.

Isis (International Student Insurance Services) Reisverzekeringen voor jongeren

De Goudse heeft een apart label, ISIS (oorspronkelijk van International Student Insurance Services) voor de verzekeringen voor Nederlands ingezetenen die naar lang het buitenland gaan met als doel backpacken, wereldreis, vrijwilligerswerk, stage, studie, vakantie-werk, Work & Travel, en andere vergelijkbare activiteiten:

"Al 95 jaar biedt familiebedrijf de Goudse verzekeringsproducten aan voor particulieren en ondernemers. Zij zorgen dat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Dat doen wij met branchegerichte producten en diensten. Want iedere sector kent zijn eigen uitdagingen. De Goudse werkt uitsluitend met onafhankelijke adviseurs."

"Al deze verzekeringen van de Goudse zijn via JoHo Insurances aan te vragen."

 • Goudse Expat Pakket

  Deze expatverzekering van de Goudse is een zeer flexibele doorlopende verzekering en is specifiek ontwikkeld voor Nederlanders en Belgen die langere tijd naar het buitenland gaan om te werken.

 • Goudse NGO/Zendelingenpakket

  Het Goudse NGO zendelingenpakket is een uitgebreid verzekeringspakket gericht op iedereen die voor langere tijd in de "ontwikkelingslanden" gaat werken.

 • Goudse Expat Pakket Collectief

  Heeft u werknemers die in het buitenland gaan wonen en werken? Dan is het belangrijk dat alles goed voor hen is geregeld. Verzekeringen voor onder andere ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, ongevallen en repatriëring zijn daarbij erg belangrijk. Het Goudse Expat Pakket Collectief biedt de mogelijkheid om deze verzekeringen goed te regelen voor alle werknemers (inclusief gezinsleden) in het buitenland.

 • Goudse Zakenreisverzekering

  Uitgebreide zakenreisverzekering van de Goudse verzekeringen. Gezinsleden kunnen naar wens worden meeverzekerd. Uw Zakenreisverzekering bestaat in ieder geval uit de onderdelen Bagage, Buitengewone kosten, Rechtsbijstand en Annuleringskosten. U kunt daarnaast kiezen voor Geneeskundige kosten, Ongevallen en Automobilistenhulp. Hieronder leest u er meer over.

 • Goudse SOS Pakket B

  Dit verzekeringspakket is specifiek ontworpen voor mensen die in het buitenland lokaal verzekerd zijn voor ziektekosten via een werkgever, een lokale ziektekostenverzekering of een verplicht zorgstelsel, maar die wel behoefte hebben aan een verzekeringsdekking die rekening houdt met het feit dat ze ‘Nederlander in het buitenland’ zijn.

 • Special ISIS Reisverzekering

  Special ISIS: een speciale reisverzekering voor jongeren en avontuurlijke mensen van de Nederlandse verzekeraar Goudse Verzekeringen. De reisverzekering is gericht op langdurig verblijf (max 4 jaar) in het buitenland.