Cigna

Cigna is een grote internationale ziektekostenverzekeraar van Amerikaanse origine. Wij werken al een heel aantal jaar met ze samen. Cigna biedt sinds 2014 een individuele ziektekostenverzekering aan die in de meeste gevallen geheel online aangevraagd kan worden. Cigna is een bekende naam wereldwijd en met een polis van Cigna bent u dan ook verzekerd van een groot internationaal netwerk van zorgverleners waar u gebruik van kunt maken. Die service heeft echter wel een prijs. De premies bij Cigna liggen gemiddeld genomen iets hoger dan verzekeringen van andere aanbieders van dit soort ziektekostenverzekeringen.

"Cigna biedt al jaren wereldwijde ziektekostenverzekering. Tegenwoordig hebben we 86 miljoen klantrelaties in meer dan 200 landen en jurisdicties. Er is een internationaal personeelsbestand van 37.000 mensen die voor hen zorgt, met daarnaast een medisch netwerk van meer dan 1 miljoen partners, inclusief 89.000 professionals in de geestelijke gezondheidszorg en 11.400 voorzieningen en klinieken.

 • Beslissing over uw offerte-aanvraag binnen 24 uur
 • Verkoop en service in meerdere talen
 • De flexibiliteit om een polis samen te stellen die precies aansluit bij uw individuele behoeften
 • In de meeste gevallen directe facturering naar een zorgaanbieder
 • Veilige online Customer Area
 • U kunt uw polisdocumenten online ontvangen of per post op uw adres"
 • CIGNA Global Health

  Cigna is een internationale ziektekostenverzekeraar van Amerikaanse origine. Cigna biedt een individuele internationale ziektekostenverzekering aan voor personen en gezinnen. Deze CIGNA Global Health Insurance kan in de meeste gevallen geheel online aangevraagd worden. Cigna is een bekende naam wereldwijd en met een polis van Cigna bent u dan ook verzekerd van een groot internationaal netwerk van zorgverleners waar u gebruik van kunt maken.

 • Cigna Close Care

  Cigna Close Care - een "budget" variant van de internationale ziektekostenverzekering van Cigna. Met dekking in het woonland en land van herkomst, en beperkte dekking tijdens reizen. Door de relatief lage premie is deze ziektekostenverzekering een interessante optie voor iedereen die met een lager budget langdurig in het buitenland wil wonen, of al woonachtig is.

 • Cigna - Contactgegevens - Nederland

  U zoekt contact met Cigna Wij zijn JoHo Insurances: bemiddelaar van internationale verzekeringen. Wij bemiddelen in de ziektekostenverzekeringen van Cigna. Bent u (of is uw patient) via JoHo Insurances verzekerd? Dan kunnen wij u helpen. Bent u (of is uw patient) niet via JoHo Insurances verzekerd: dan kunnen wij u helaas NIET helpen. Neem dan rechtstreeks contact op met Cigna, of met de juiste bemiddelaar.