Contact

Adres JoHo Insurances

JoHo Insurances (Expatverzekering.nl)
Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag (The Hague)
The Netherlands
Google maps

E-mail

contact@johoinsurances.org

Whatsapp

Whatsapp (alleen tekst berichten)

Telefoon

In de schoolvakantie-periodes zijn wij vanwege een lagere bezetting dan gemiddeld telefonisch minder goed bereikbaar. Wij zijn het beste bereikbaar via email, 90% van de emails wordt binnen twee werkdagen beantwoord. Vermeld graag "Spoed" in de onderwerpregel indien uw situatie/vraag urgent is.

Telefonisch contact is mogelijk op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 Nederlandse tijd. Gedurende de vakantieperiode kan het mogelijk zijn dat er onvoldoende bezetting is om u telefonisch te woord te staan. Buiten deze uren kunt u het beste uw vragen via email toesturen, om snel antwoord te krijgen.

  • Expat & Emigratie verzekeringen: +31 88 3214561
  • Reisverzekeringen: +31 88 3214567

Vragen en advies

Voor vragen en advies over internationale verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kan het online adviesformulier worden ingevuld. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Vul de offerte Arbeidsongeschiktheids Verzekering (AOV) in voor een vrijblijvende offerte voor een AOV in het buitenland. 

Voor alle vragen over het verzekeren van uw woning in Nederland kunt u het woning- en inboedeladvies formulier invullen.

Afspraak op kantoor in Den Haag

Op dit moment hebben wij tijdelijk geen mogelijkheden voor een afspraak op ons kantoor in Den Haag.