Offerte Arbeids­ongeschikt­heids­ver­ze­ke­ring

Met dit formulier kunt u de benodigde gegevens invullen voor de aanvraag van een vrijblijvende premie-offerte voor de Arbeidsongeschiktheids Verzekering (AOV) in het buitenland. Wij streven er naar u via e-mail binnen 2 werkdagen van de offerte-premie op de hoogte te kunnen stellen. Op deze offerte-aanvraag zijn onze algemene voorwaarden en de dienstenwijzer van toepassing. Eventueel vermelde premies zijn onder voorbehoud van schrijffouten, premie-wijzigingen, toeslagen, belastingen en acceptatie door verzekeraars.

Offerte Arbeidsongeschiktheidsverzekering

De vragen zijn nodig om tot een offerte te kunnen komen. Vanzelfsprekend kunnen bij een definitieve aanvraag keuzes worden veranderd.

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
*
*
*

In welk land zult u (met name) woonachtig zijn en gaat u de werkzaamheden verrichten.

*
*
*
*

De maximale hoogte van de jaarrente (verzekerd bedrag) wordt bepaald door uw bruto jaarinkomen. Maximaal 80% van het daadwerkelijk vaste bruto inkomen mag worden verzekerd met een maximum wat verschilt per verzekeraar tussen de € 75.000 en € 120.000.

Uitgebreide nauwkeurige omschrijving werkzaamheden:
*

Graag hier een nauwkeurige omschrijving van uw functie en werkzaamheden. Vermeld ook of u met machines en/of gevaarlijke stoffen werkt, waar uw werkzaamheden plaatsvinden (bv: kantoor, werkplaats, op het land, off shore) en of u veel reist (nationaal / internationaal), en met welk vervoermiddel.

Hier kunt u alle opmerkingen plaatsen waarvan u denkt dat die mogelijk van belang kunnen zijn voor het opmaken van de offerte.

*
*
*
*
Bent u ook geïnteresseerd in een ziektekostenverzekering naast uw arbeidsongeschiktheidsverzekering?
*
*
Bent u ook geïnteresseerd in een levensverzekering (overlijdensrisicoverzekering)?
*

De minimale verzekerde som op een levensverzekering is € 50.000,- euro. De maximale verzekerde som is € 1.000.000,-

Hier kunt u alle opmerkingen plaatsen waarvan u denkt dat die mogelijk van belang kunnen zijn voor de offerte. Bijvoorbeeld wanneer u al contact heeft gehad met iemand van JoHo Insurances

Wees er zeker van dat u onze berichten niet mist na het versturen van dit formulier