Informatie aanvraag voor verzekeringen voor uw woning in Nederland

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw woning in Nederland te verzekeren tijdens het verblijf in het buitenland. De mogelijkheden zijn sterk afhankelijk van uw gebruik van de woning tijdens uw afwezigheid. Om daar gericht en goed over te kunnen adviseren, stellen wij meerdere vragen.

  • Indien mogelijk ontvangt u van ons naar aanleiding van deze aanvraag een offerte. Om een offerte te kunnen sturen, vragen wij met dit formulier de benodigde informatie op.
  • Wij bieden mogelijkheden voor woningen en appartementen. Voor onder meer stacaravans, campers, woonboten, permanent verhuurde vakantie chalets hebben wij helaas geen mogelijkheden.
  • Aan dit advies per e-mail zijn geen kosten verbonden. ​Op onze communicatie, diensten en websites zijn onze algemene voorwaarden en de dienstenwijzer van toepassing.

Binnen hoeveel dagen ontvangt u een reactie?

Wij doen ons best om u per mail binnen 1 tot 4 werkdagen van een inhoudelijk advies te voorzien. Des te vollediger u ons informeert, des te beter kunnen wij u adviseren! In drukke periodes kan het beantwoorden soms iets langer duren. Indien er sprake is van spoed, wilt u dat dan graag (onderaan) vermelden in deze aanvraag?

Gegevens aanvrager
*
*
*
*
*
*
*
*
Gegevens van de te verzekeren woning
*
*
*
*
*
*
*
*
Verzekeringen
*

Kunt u een indicatie geven van wanneer u de verzekering nodig heeft? Wij hebben geen exacte datum nodig.

Overige vragen & Opmerkingen

Indien u momenteel in het buitenland verblijft of binnenkort langdurig naar het buitenland vertrekt, biedt JoHo insurances naast de diverse woningverzekering nog een aantal andere verzekeringen aan waarin u mogelijk geïnteresseerd zult zijn.