Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

OOM Verzekeringen

OOM Verzekeringen biedt verzekeringen voor Nederlanders die langere tijd naar het buitenland gaan en voor buitenlanders die naar Nederland komen. OOM Verzekeringen is specialist in bijzondere risico’s. OOm Verzekeringen verzekert risico’s die andere verzekeraars vaak niet of beperkt verzekeren:

"Op 16 juli 1940 is OOM (Onderlinge Oorlogsschadeverzekering Maatschappij) Verzekeringen opgericht. OOM voorzag in de behoefte van mensen om verzekerd te zijn, ook in onzekere tijden. Want ondanks dat Nederland bezet gebied was, ging het gewone leven door; bakkers bleven brood bakken, kantoren gingen niet dicht. Het doel van OOM was om aan die continuïteit bij te dragen. Na de oorlog groeide OOM uit tot specialist op het gebied van verzwaarde (brand-)risico’s, verzekeringen voor Nederlanders die langere tijd naar het buitenland gaan en buitenlanders die naar Nederland komen. Kortom: mensen met ongewone verhalen. OOM verzekert risico’s die anderen vaak niet kunnen of willen verzekeren. Al bijna 80 jaar."

JoHo Insurances bemiddelt in de verzekeringen van OOM. Het heeft voor u verschillende voordelen om deze verzekeringen via JoHo Insurances aan te vragen:
  • Naast de contactmogelijkheden bij OOM kunt u ook van onze andere diensten gebruik maken;
  • Voor de OOM Wonen Buitenland inclusief ziektekosten verzekering geldt een cash-back van 50 euro;
  • U behoudt exact dezelfde premie, voorwaarden, dekking en contactmogelijkheden met OOM;
  • U krijgt ondersteuning bij het beoordelen van acceptatievoorstellen van de verzekeraar.
  • Wij ondersteunen samen met The World of JoHo veel internationale initiatieven om mensen in ontwikkelingslanden een betere toekomst te geven.
  • Wij helpen ook bij problemen en meningsverschillen met de verzekeraar.
  • Wij geven ondersteuning bij het beëindigen van één of meer verzekeringen, en bij uw eventuele terugkeer naar Nederland.
  • Als grootste bemiddelaar in Nederland van individuele internationale expat-, emigratie- en reisverzekeringen heeft JoHo Insurances veel kennis en ervaring in huis.

 

Wij bemiddelen in de volgende verzekeringen van OOM Verzekeringen:

 

 


 

OOM Wonen in het buitenland verzekering

OOM wonen in het buitenland verzekering (banner)

De Wonen in het buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen is een verzekeringspakket voor Nederlanders die langdurig in het buitenland wonen en of werken. Het is een flexibel verzekeringspakket met een onbepaalde looptijd, geschikt voor onder andere expats, emigranten en ondernemers. De verzekering biedt diverse modules en verzekeringen die afzonderlijk, maar ook in allerlei combinaties, kunnen worden afgesloten. U kiest dus zelf de gewenste modules en de gewenste dekkingen.

Korting bij de OOM Wonen in het Buitenland verzekering

Korting op de OOM Wonen Buitenland verzekering: naast de specialistische kennis en ervaring die wij u kunnen bieden, heeft u bij het aanvragen via onze website van de OOM Wonen in het Buitenland verzekering recht op een cashback van €50,-.

We leggen u graag uit hoe dit werkt en hoe u voor deze ‘cash back’ in aanmerking kunt komen.

OOM Tijdelijk in het buitenland verzekering

OOM tijdelijk in het buitenland verzekering (banner)

De Tijdelijk in het buitenland- verzekering van OOM is een verzekering voor Nederlanders die maximaal 2 jaar in het buitenland verblijven. Er worden diverse modules aangeboden die u afzonderlijk van elkaar kunt afsluiten. Bovendien zijn er diverse dekkingen die uiteraard verschillen in de (maximale) vergoedingen en de bijhorende premies.

OOM Achtergebleven Woonhuis Verzekering

OOM achtergebleven woonhuis verzekering (banner)

De Achtergebleven Woonhuis Verzekering van verzekeraar OOM Verzekeringen is gericht op Nederlanders die buiten Nederland woonachtig zijn, en in Nederland een eigen woning in bezit hebben. Omdat het in deze situatie (uitgeschreven bij de gemeente, ander gebruik [leegstand, verhuur] van de woning) lastig is om de woning en inboedel te verzekeren, heeft OOM Verzekeringen speciaal voor deze doelgroep dit verzekeringspakket gemaakt.

OOM International-verzekering

Per 1 januari 2022 brengt ONVZ haar verzekerden met een ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering onder bij OOM Verzekeringen. Dit betreft met name Nederlanders die langdurig buiten Nederland wonen en die een particuliere ziektekostenverzekering bij ONVZ hebben. Bij OOM krijgen de verzekerden de nieuwe 'OOM International-verzekering'.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.