Een verzekering aanvragen via JoHo Insurances

Via JoHo Insurances kunt u verzekeringen van meerdere internationale verzekeraars aanvragen. Per verzekeraar kan de aanvraagprocedure verschillen. JoHo Insurances heeft voor een aantal verzekeraars ook een speciale instructie gemaakt, om u te ondersteunen bij het indienen van een aanvraag. Op deze pagina vindt u verwijzingen naar de meest aangevraagde internationale verzekeringen:

1. Goudse verzekeringen

  • Goudse Expat Pakket - U kunt dit verzekeringspakket aanvragen met behulp van een PDF aanvraagformulier. U vindt dit formulier en een aanvraaginstructie hier: Goudse Expat Pakket
  • Goudse NGO/Zendelingenpakket - U kunt dit verzekeringspakket aanvragen met behulp van een PDF aanvraagformulier. U vindt dit formulier en een aanvraaginstructie hier: Goudse NGO/Zendelingenpakket

2. OOM Verzekeringen

  • OOM Wonen in het Buitenland - U kunt dit verzekeringspakket online aanvragen. Op deze pagina vindt u een link naar de online aanvraagmodule van OOM Verzekeringen, en ook speciale instructie. Door gebruik te maken van deze link, zijn wij uw bemiddelaar. U kunt dan gedurende de gehele looptijd van de verzekering gebruik maken van onze diensten, en indien van toepassing (o.a. indien u het onderdeel ziektekosten aanvraagt) komt u ook in aanmerking voor een éénmalige cash back.
  • OOM Tijdelijk in het Buitenland - U kunt dit verzekeringspakket online aanvragen. Op deze pagina vindt u een link naar de online aanvraagmodule van OOM Verzekeringen, en ook speciale instructie. Door gebruik te maken van deze link, zijn wij uw bemiddelaar. U kunt dan gedurende de gehele looptijd van de verzekering gebruik maken van onze diensten.

3. Overige verzekeringen

U kunt de volgende ook via JoHo Insurances aanvragen. U vindt de aanvraag-instructies op de pagina's van de verzekeringen:
ACS
Allianz Care
Allianz Global Assistance
April International
Cigna
Expatriate Group
Globality Health
Goudse Verzekeringen
Henner
OOM Verzekeringen
Safetywing
World Nomads