Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Collectieven

De wereld is een dorp. Steeds meer bedrijven in het MKB zenden werknemers voor langere tijd uit naar het buitenland. Belangrijk voor uitbreiding van het bedrijf en de internationale contacten. Een mooie uitdaging voor de werknemer. Helaas wel administratieve rompslomp en veel geregel. Veel voorzieningen voor de werknemer vallen weg, indien hij/zij niet meer onder het Nederlandse sociale stelsel gaat vallen. Belangrijke zaken waarvan het waarschijnlijk is dat er iets verandert:

  • ziektekosten
  • arbeidsongeschiktheid & ziekte
  • AOW opbouw
  • werkloosheid
  • pensioenopbouw
  • huis in Nederland
  • en vele andere zaken

JoHo Insurances kan iedere individuele werknemer persoonlijk adviseren. Dit is aan te raden als de werknemer de houder wil zijn van het contract, bijvoorbeeld om de verzekering te behouden bij einde arbeidscontract.

Ook bieden wij voor MKB collectieven. Wat er mogelijk is, is afhankelijk van het pakket dat de werkgever wil regelen. Gaat het om een uitgebreide ziektekostenverzekering of een noodzakelijke dekking. Hoeveel mensen moeten er worden verzekerd? In elk geval moet er sprake zijn van meerdere werknemers die voor lange tijd in het buitenland gaan werken. Alle medewerkers, ook eventuele familieleden, kunnen binnen een collectief worden verzekerd. Al vanaf 3 werknemers gelden voordelen zoals non-selecte acceptatie! Dit betekent dat er geen medische gegevens worden gevraagd van de mensen die verzekerd willen worden en dat iedere werknemer zonder selectie, wordt geaccepteerd.

 

Neem contact met ons op voor een inventarisatie van de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.