Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Adviesformulier

Waarom online advies bij ons aanvragen?

Wij bieden vele mogelijkheden om u (en eventuele gezinsleden) of uw werknemers te verzekeren tijdens het verblijf in het buitenland. De mogelijkheden en premies zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Om daar gericht en goed over te kunnen adviseren, stellen wij meerdere vragen. Aan dit advies per e-mail zijn geen kosten verbonden. ​Op onze communicatie, diensten en websites zijn onze algemene voorwaarden en de dienstenwijzer van toepassing. 

Wat kunt u van ons verwachten?:

  1. U vult ons adviesformulier in.
  2. Wij sturen u op korte termijn * ons advies of aanvullende vragen naar aanleiding van het advies per email.
  3. Heeft u vragen over ons advies?  Neem graag contact op, dan helpen wij u graag.
  4. Indien u 1 of meer van de aangeboden verzekeringen wilt aanvragen, dan assisteren en ondersteunen wij u bij het gehele aanvraagproces.

* Binnen hoeveel dagen ontvangt u een reactie?

U kunt per email binnen 1 a 2 werkdagen (in drukke periodes streven wij er naar om binnen 4 werkdagen te antwoorden) een eerste reactie verwachten. Des te vollediger u ons informeert, des te beter kunnen wij u adviseren! Indien er sprake is van spoed, wilt u dat dan graag (onderaan) vermelden in deze aanvraag?

  • In de zomervakantieperiode duurt het beantwoorden van de adviesvragen soms langer dan gebruikelijk.
  • Wij houden bij het afhandelen van uw adviesaanvraag rekening met de geplande vertrekdatum. Bij een late vertrekdatum is de kans groter dat de afhandeling iets langer duurt.

 

Vul ons adviesformulier in:

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.