Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Pensionados

Wereldkaart

 

Internationale verzekeringen voor Pensionados

JoHo Insurances adviseert Nederlanders die wonen, reizen en werken in het buitenland. Een grote groep Nederlanders gaat op latere leeftijd (“Pensionados”) in het buitenland wonen. Wonen buiten Nederland heeft gevolgen voor de lopende verzekeringen in Nederland. En daarbij is er verschil of men binnen de EU en verdragslanden gaat wonen, of daarbuiten.

Website: www.emigratieverzekering.nl

Wij hebben de informatie specifiek voor pensionados op onze website www.emigratieverzekering.nl/pensionados geplaatst. Hierbij komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

 • Pensionado verzekeringen
 • Premievergelijker verzekeringen
 • Inpatient en Outpatient kosten
 • Wonen in een EU-land, EER-land of Zwitserland
 • DigID aanvragen vanuit buitenland
 • EU en Verdragslanden
 • Uitschrijven bevolkingsregister
 • Zorgverzekeringswet
 • AOW, WLZ
   

Advies over internationale verzekeringen

Via ons online adviesformulier kan vrijblijvend en gratis persoonlijk advies worden aangevraagd. Op basis van de persoonlijke informatie, wensen en plannen geven wij alle mogelijkheden en premies inclusief ons advies wat te kiezen. Indien er interesse is in ons aanbod, helpen wij bij het aanvragen en beoordelen van de gewenste internationale verzekeringen.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.