Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Goudse Verzekeringen

JoHo Insurances biedt al meer dan 20 jaar de Expat- en reisverzekeringen van de Goudse aan. Veel gebruikte verzekeringen voor expats, digital nomads, emigranten en (zaken)reizigers:

 

Goudse Verzekeringen is een "intermediair"-verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat de Goudse advies en bemiddeling geheel aan intermediairs (tussenpersoon, broker) overlaat. U kunt bij ons terecht voor advies, informatie en het aanvragen van de Expat- en Reisverzekeringen van de Goudse. Ook tijdens de gehele looptijd staan wij u bij met vragen over dit verzekeringspakket. Voor noodhulp heeft de Goudse 24/7 de alarmcentrale beschikbaar.

De Goudse heeft een apart label, ISIS (oorspronkelijk van International Student Insurance Services) voor de verzekeringen voor Nederlands ingezetenen die naar lang het buitenland gaan met als doel backpacken, wereldreis, vrijwilligerswerk, stage, studie, vakantie-werk, Work & Travel, en andere vergelijkbare activiteiten:

 

"Al 95 jaar biedt familiebedrijf de Goudse verzekeringsproducten aan voor particulieren en ondernemers. Zij zorgen dat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Dat doen wij met branchegerichte producten en diensten. Want iedere sector kent zijn eigen uitdagingen. De Goudse werkt uitsluitend met onafhankelijke adviseurs."

"Al deze verzekeringen van de Goudse zijn via JoHo Insurances aan te vragen."

 


logo De Goudse Verzekeringen

Goudse Expat Pakket

Het Goudse Expat pakket is een uitstekende pakketverzekering voor iedereen die langere tijd (minimaal 1 jaar en maximaal tot 72-jarige leeftijd) naar het buitenland gaat om te werken. De verzekering geldt niet alleen voor de expat zelf, maar (indien gewenst) ook voor het hele gezin.

Goudse Expat Pakket Collectief

Heeft u werknemers die in het buitenland gaan wonen en werken? Dan is het belangrijk dat alles goed voor hen is geregeld. Verzekeringen voor onder andere ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, ongevallen en repatriëring zijn daarbij erg belangrijk. Het Goudse Expat Pakket Collectief biedt de mogelijkheid om deze verzekeringen goed te regelen voor alle werknemers (inclusief gezinsleden) in het buitenland. 

Goudse NGO/Zendelingenpakket

Goudse NGO en Zendelingenpakket verzekering

Het Goudse NGO zendelingenpakket is een uitgebreid verzekeringspakket gericht op iedereen die voor langere tijd in de "ontwikkelingslanden" gaat werken.

Goudse Zakenreisverzekering

logo goudse zakenreisverzekering

Uitgebreide zakenreisverzekering van de Goudse verzekeringen. Gezinsleden kunnen naar wens worden meeverzekerd. Uw Zakenreisverzekering bestaat in ieder geval uit de onderdelen Bagage, Buitengewone kosten, Rechtsbijstand en Annuleringskosten. U kunt daarnaast kiezen voor Geneeskundige kosten, Ongevallen en Automobilistenhulp. Hieronder leest u er meer over.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.