Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Goudse Verzekeringen

JoHo Insurances biedt al meer dan 20 jaar de Expat- en reisverzekeringen van de Goudse aan. Veel gebruikte verzekeringen voor expats, digital nomads, emigranten en (zaken)reizigers:

 

Werkwijze Goudse -  intermediair verzekeringsmaatschappij
De Goudse Verzekeringen is een intermediair-verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat de Goudse advies, aanvragen, bemiddeling en beheer bewust aan intermediairs (tussenpersoon, broker) overlaat. U kunt de verzekeringen dus niet rechtstreeks bij de Goudse aanvragen, dan kan alleen via een intermediair. Voor wat betreft het aanbod van de reis- en expatverzekeringen werkt de Goudse samen met een selecte groep Intermediairs (waaronder JoHo Insurances), die gespecialiseerd zijn in buitenland verzekeringen. De taken van de verzekeraar en van de intermediair zijn in grote lijnen als volgt verdeeld: 

1. De rol van de Goudse:

  • Verzekeraar.
  • Beheer en uitgifte van uw polis.
  • Schade afhandeling.
  • Premiebetaling.
  • Noodhulpverlening via 24/7 de alarmcentrale.

 

2. De rol van de intermediair (JoHo Insurances):

  • Advies over uw situatie, verzekeringen en eventuele tussentijdse aanpassingen.
  • Bemiddeling bij het aanvraagproces.
  • Contactpersoon gedurende de gehele looptijd van de verzekering.
  • Assistentie bij problemen met de verzekeraar.
  • Jaarlijkse check van uw situatie en polis.

 

Isis (International Student Insurance Services) Reisverzekeringen voor jongeren

De Goudse heeft een apart label, ISIS (oorspronkelijk van International Student Insurance Services) voor de verzekeringen voor Nederlands ingezetenen die naar lang het buitenland gaan met als doel backpacken, wereldreis, vrijwilligerswerk, stage, studie, vakantie-werk, Work & Travel, en andere vergelijkbare activiteiten:

 

"Al 95 jaar biedt familiebedrijf de Goudse verzekeringsproducten aan voor particulieren en ondernemers. Zij zorgen dat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Dat doen wij met branchegerichte producten en diensten. Want iedere sector kent zijn eigen uitdagingen. De Goudse werkt uitsluitend met onafhankelijke adviseurs."

"Al deze verzekeringen van de Goudse zijn via JoHo Insurances aan te vragen."

 


logo De Goudse Verzekeringen

Goudse Expat Pakket

Het Goudse Expat pakket is een uitstekende pakketverzekering voor iedereen die langere tijd (minimaal 1 jaar en maximaal tot 72-jarige leeftijd) naar het buitenland gaat om te werken. De verzekering geldt niet alleen voor de expat zelf, maar (indien gewenst) ook voor het hele gezin.

Goudse Expat Pakket Collectief

Heeft u werknemers die in het buitenland gaan wonen en werken? Dan is het belangrijk dat alles goed voor hen is geregeld. Verzekeringen voor onder andere ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, ongevallen en repatriëring zijn daarbij erg belangrijk. Het Goudse Expat Pakket Collectief biedt de mogelijkheid om deze verzekeringen goed te regelen voor alle werknemers (inclusief gezinsleden) in het buitenland. 

Goudse NGO/Zendelingenpakket

Goudse NGO en Zendelingenpakket verzekering

Het Goudse NGO zendelingenpakket is een uitgebreid verzekeringspakket gericht op iedereen die voor langere tijd in de "ontwikkelingslanden" gaat werken.

Goudse Zakenreisverzekering

logo goudse zakenreisverzekering

Uitgebreide zakenreisverzekering van de Goudse verzekeringen. Gezinsleden kunnen naar wens worden meeverzekerd. Uw Zakenreisverzekering bestaat in ieder geval uit de onderdelen Bagage, Buitengewone kosten, Rechtsbijstand en Annuleringskosten. U kunt daarnaast kiezen voor Geneeskundige kosten, Ongevallen en Automobilistenhulp. Hieronder leest u er meer over.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.