Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Aansprakelijkheid in het buitenland

Tijdens het verblijf in het buitenland kunt u in een situatie belanden waarin u persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u per ongeluk aan derden of aan de bezittingen van een derde heeft toegebracht. Houd er rekening mee dat als u in het buitenland aansprakelijk wordt gesteld, afhankelijk van het land waar u zich bevindt, de kosten flink op kunnen lopen. Met name de kosten voor letselschade worden gauw erg hoog. Daarom raden wij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren in het buitenland altijd aan.

Particuliere aansprakelijkheid kan los worden afgesloten binnen de volgende pakketten:

Het is met deze verzekeringen niet mogelijk om u te verzekeren tegen aansprakelijkheid tegen schade die ontstaat als u uw beroep uitoefent. Een zogenoemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering bieden wij niet aan.

Aandachtspunten:

  • Schade veroorzaakt met/door motorrijtuigen (auto, motor, etc) is nooit gedekt op een particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Voor het motorrijtuig zal dus door de eigenaar een specifieke verzekering moeten worden afgesloten. Ook indien u een motorrijtuig (of iets anders!) leent of huurt, valt schade aan het gehuurde in de regel niet onder de dekking. 
  • Schade aan een gehuurde woning (incl meubels) in het buitenland valt niet onder de dekking. In Nederland is dat namelijk anders geregeld. In veel landen (oa USA, Frankrijk, Italië, België e.a. landen) geldt wel een bepaalde vorm van deze "huurdersaansprakelijkheid". Wij adviseren daarom in dergelijke situaties een lokale aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, omdat deze meer gericht zal zijn op de lokale wet- en regelgeving.

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org