Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Allianz International Health Insurance

Dit is een internationale ziektekostenverzekering van een grote en ervaren verzekeringsmaatschappij, Allianz.

Allianz Worldwide Care is gevestigd in Ierland en dus niet te verwarren met "lokale" Allianz verzekeraars. Er zijn verschillende soorten medische dekkingen mogelijk. Allianz biedt een verzekering voor bedrijven; een collectieve polis, maar ook een polis voor Individuals. Hieronder geven we meer informatie over de polis voor Individuals die met korting via ons kan worden afgesloten.

Belangrijke documenten

Kenmerken

 • Individueel voor EU nationaliteiten (meeverzekerde partner mag elders vandaan komen).
 • Vanwege lokale wetgeving is er in verschillende landen geen dekking mogelijk waaronder in de USA en Brazilië. Deze beperking geldt in elk geval voor het Individuals product.
 • Afsluiten tot en met 75 jaar, looptijd levenslang!
 • Eenmaal geaccepteerd levenslang doorlopend indien gewenst.
 • Ook "locals" kunnen worden verzekerd.
 • Molestdekking is van toepassing.
 • Eigen risico van 0 tot zeer hoog mogelijk op het Core Plan.
 • Voor gehele gezin dient dezelfde medische dekking te worden genomen.
 • Zwangerschap kan aanvullend worden meeverzekerd, dit is een aparte module.
 • Maakt gebruik van de termen "inpatient" en "outpatient" kosten. U kunt hierover een uitleg lezen.
 • U heeft voor sommige behandelingen toestemming nodig van de verzekeraar, voor u de behandeling laat plaatsvinden. Laat u zich behandelen zonder dat hiervoor op voorhand toestemming voor is gegeven, dan heeft de verzekeraar het recht om de kosten niet (volledig) te vergoeden. Dit geldt uiteraard niet voor spoedgevallen en noodgevallen al moet er in dat geval wel zo snel mogelijk contact worden opgenomen met de verzekeraar. In de Benefit Guide leest u meer over de Treatment Guarantee.

Speciale kortingsafspraak JoHo Allianz

JoHo heeft een speciale kortingsafspraak met Allianz World Wide Care: alle JoHo klanten met een uitgebreide Expat en Emigratie Service krijgen 10% korting op de online vermelde premies.

Offerte maken en online afsluiten

Stap 1) Bereken online de premie: Allianz World Wide Care Online Quote.

Stap 2) Indien u de verzekering met de gewenste dekking wenst aan te vragen, kunt u het aanvraag proces online starten. Mocht het niet lukken om online de aanvraag te doen dan kunt u het pdf aanvraagformulier gebruiken.

Stap 3) Korting aanvragen indien u een Expat en Emigratie service heeft. Na het indienen van uw aanvraag kunt u, na de bevestiging van ontvangst door Allianz uw gegevens (inclusief alle exacte namen en geboortedata) aan ons doorgeven per email. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste korting verkrijgt. Voor iedere volwassen verzekerde dient u wel een uitgebreid Expat en Emigratie service af te sluiten, dit kan op Expat en Emigratie Service.

Aandachtspunten bij de te kiezen dekkingen

Allianz biedt verschillende keuzemogelijkheden en dekkingen. Dat maakt het flexibel, maar ook ingewikkelder! Hieronder vindt u aanvullende informatie, ter ondersteuning van het kiezen van een juiste dekking.

 1. Country of residence: het land waar u de komende tijd gaat wonen.
 2. Nationality: kies het land waar de aanvrager en hoofdverzekerde de nationaliteit van heeft.
 3. Payment currency: de valuta waarin u de premie wenst te betalen, ook de dekkingen zijn gerelateerd aan deze valuta.
 4. Geographical area of cover: indien u volledige dekking in de USA wenst, dient u worldwide te kiezen. Woont u niet in de USA, en kiest u excluding USA, dan heeft u tijdens vakanties en reizen wel dekking in de USA voor onvoorziene spoedeisende medische zaken, voor een aaneengesloten periode van 6 weken. Woont u in Afrika, dan heeft u de optie voor cover Africa Only. Dat is voordeliger, maar dan heeft u buiten Africa geen of beperkte dekking, en dus ook niet de mogelijkheid om behandelingen en operaties bv in Nederland te laten plaatsvinden.
 5. Payment method and frequency: u kunt op verschillende manieren betalen en in diverse termijnen. Betaalt u niet jaarlijks, dan geldt er een toeslag. Per termijn staat welke toeslag wordt gerekend.
 6. Policy holder age: de leeftijd van de verzekeringsnemer en hoofdverzekerde.
 7. Add family members: indien u gezinsleden wilt meeverzekeren, kunt u hier aangeven hoeveel. U kunt de leeftijd van uw partner invullen en aangeven of u Maternity wenst mee te verzekeren voor haar. Daarnaast kunt u het aantal kinderen invullen dat u wenst mee te verzekeren en hun leeftijden.
 8. Outpatient cover required?: u vult ja of nee in afhankelijk of u een Outpatient pakket wilt hebben.
 9. Deductible?: u kunt hier aangeven of u een eigen risico wenst. Dit eigen risico is van toepassing op het Core Plan.
 10. Dental?: geef aan of u ook dekking wilt voor tandheelkundige kosten.
 11. Repatriation?: we raden aan om hier yes in te vullen zodat u verzekerd bent als u moet worden gerepatrieërd na overlijden of medische evacuatie.
 12. Scale: het programma stelt voor u een pakket samen op basis van uw voorkeur. In het pakket zit altijd een Core plan. Optioneel is het Outpatient, Dental, Maternity en Repatriation plan. Bij Outpatient, Dental en Maternity geldt dat er beperkte en uitgebreide pakketten zijn. Kiest u voor de beste premie, dan worden de goedkopere pakketten geselecteerd, kiest u voor de beste dekking, dan krijgt u de duurdere pakketten te zien. U kunt uiteraard in een volgend scherm uw keuze nog aanpassen.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org