Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Cigna

Cigna is een grote internationale ziektekostenverzekeraar van Amerikaanse origine. Wij werken al een heel aantal jaar met ze samen. Cigna biedt sinds 2014 een individuele ziektekostenverzekering aan die in de meeste gevallen geheel online aangevraagd kan worden. Cigna is een bekende naam wereldwijd en met een polis van Cigna bent u dan ook verzekerd van een groot internationaal netwerk van zorgverleners waar u gebruik van kunt maken. Die service heeft echter wel een prijs. De premies bij Cigna liggen gemiddeld genomen iets hoger dan verzekeringen van andere aanbieders van dit soort ziektekostenverzekeringen.

 

"Cigna biedt al jaren wereldwijde ziektekostenverzekering. Tegenwoordig hebben we 86 miljoen klantrelaties in meer dan 200 landen en jurisdicties. Er is een internationaal personeelsbestand van 37.000 mensen die voor hen zorgt, met daarnaast een medisch netwerk van meer dan 1 miljoen partners, inclusief 89.000 professionals in de geestelijke gezondheidszorg en 11.400 voorzieningen en klinieken.

 

  • Beslissing over uw offerte-aanvraag binnen 24 uur
  • Verkoop en service in meerdere talen
  • De flexibiliteit om een polis samen te stellen die precies aansluit bij uw individuele behoeften
  • In de meeste gevallen directe facturering naar een zorgaanbieder
  • Veilige online Customer Area
  • U kunt uw polisdocumenten online ontvangen of per post op uw adres"

 


 

logo Cigna

CIGNA Global Health

Cigna Global Health Insurance

Cigna is een internationale ziektekostenverzekeraar van Amerikaanse origine. Cigna biedt een individuele internationale ziektekostenverzekering aan voor personen en gezinnen. Deze CIGNA Global Health Insurance kan in de meeste gevallen geheel online aangevraagd worden. Cigna is een bekende naam wereldwijd en met een polis van Cigna bent u dan ook verzekerd van een groot internationaal netwerk van zorgverleners waar u gebruik van kunt maken.

 

Cigna Close Care

Cigna Close Case Insurance

Cigna Close Care - een "budget" variant van de internationale ziektekostenverzekering van Cigna. Met dekking in het woonland en land van herkomst, en beperkte dekking tijdens reizen. Door de relatief lage premie is deze ziektekostenverzekering een interessante optie voor iedereen die met een lager budget langdurig in het buitenland wil wonen, of al woonachtig is.

Cigna - Contactgegevens - Nederland

Cigna contactgegevens

U zoekt contact met Cigna

Wij zijn JoHo Insurances: bemiddelaar van internationale verzekeringen. Wij bemiddelen in de ziektekostenverzekeringen van Cigna.

  • Bent u (of is uw patient) via JoHo Insurances verzekerd? Dan kunnen wij u helpen.
  • Bent u (of is uw patient) niet via JoHo Insurances verzekerd: dan kunnen wij u helaas NIET helpen. Neem dan rechtstreeks contact op met Cigna, of met de juiste bemiddelaar.

Korting bij Cigna

logo Cigna

Als u uw CIGNA verzekering afsluit via JoHo Insurances (onze website) dan kunt u 50 euro van ons terugkrijgen. CIGNA verkoopt haar verzekeringen online zowel rechtstreeks als via bemiddelaars zoals wij. De premie die u betaalt is hetzelfde ongeacht via welke website u de verzekering aanvraagt. Als bemiddelaar in verzekeringen van CIGNA krijgen wij echter wel een vergoeding van CIGNA, indien uw verzekering via ons/onze website tot stand komt. Wij geven een deel van die vergoeding aan u terug.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.