Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Reis en Annulering

In Nederland bestaat, aanvullend op de ziektekostenverzekering, een uitgebreid aanbod aan voordelige doorlopende reisverzekeringen. Woon je in het buitenland dan zijn hiervoor vaak minder mogelijkheden. In ons aanbod hebben wij 1 internationale doorlopende reisverzekering, die eenzelfde dekking heeft als de reguliere Nederlandse doorlopende reisverzekering: de IHI Travel. Hieronder meer informatie. Bij een expat / internationale ziektekostenverzekering zit de internationale dekking vaak ook al binnen het pakket, in het medische en/of het SOS gedeelte. Ook die verzekeringen staan hieronder.

Te verzekeren onderdelen:

  • Medische kosten
  • SOS & repatriering (ivm ziekte / ongeval / overlijden)
  • Terugkeer vanwege familie-omstandigheden
  • Bagage
  • Annulering

Mogelijkheden

Als u een doorlopende reisverzekering nodig heeft, voor reizen buiten het woonland / naar Nederland, dan hebben we de volgende mogelijkheden:

  1. IHI Annual & Single Travel: 1 van de weinige internationale doorlopende reisverzekeringen MET dekking voor (o.a.) medische kosten. Voor reizen van max. 30 dagen (uitbreiding mogelijk). Af te sluiten als doorlopende reisverzekering (Annual), EN als éénmalige (Sinlge trip) reisverzekering.
  2. Goudse Expat Pakket: doorlopende reisbagage & annulering, ongevallen, SOS. De reisbagageverzekering is bedoeld voor reizen die vanuit het nieuwe woonland worden gemaakt. De verzekeringen zijn los (min. 2 modules) af te sluiten binnen dit pakket. Alleen langdurig (min. 6 maanden) af te sluiten.
  3. OOM Wonen in het buitenland: diverse onderdelen kunnen worden afgesloten; SOS, doorlopende reisbagage en annulering.

Voor een bezoek aan Nederland kan de volgende goede en voordelige reisverzekering worden afgesloten. Onderstaande verzekering is geschikt als de verzekerde nog niet ouder is dan 65 jaar én nog niet in Nederland is.

Isis Incoming Travel Insurance

Advies

Wat de beste keuze is hangt o.a. af van:

hoe vaak gaat u gemiddeld per jaar op reis?

hoe langer duurt de reis / duren de reizen gemiddeld?

wat is uw leeftijd?

heeft u in uw woonland dekking voor ziektekosten?

welke onderdelen wenst u te verzekeren? Bent u bijvoorbeeld verzekerd tegen ziektekosten tijdens de reis, of niet.

U kunt ons uw situatie, plannen en wensen laten weten door ons een email te sturen naar info@johoinsurances.org of even ons adviesformulier in te vullen, dan kunnen wij u adviseren en aangeven welke passende mogeiljkheden wij hebben.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org