Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Reis- en Annuleringsverzekeringen

Bij het woord Reisverzekering, denken veel Nederlanders aan een "doorlopende reisverzekering" die gedurende het hele jaar dekking biedt voor meerdere reizen. Men gaat vaak uit van een pakket van dekkingen zoals medische hulp, repatriëring, bagage en ongevallen. 

Wij bieden diverse reisverzekeringen aan met een internationaal karakter. De verzekeraars bouwen deze verzekeringen heel verschillend op en het is raadzaam om bepaalde dekkingen niet te veronderstellen. Afhankelijk van wat u wenst te verzekeren, kunnen wij allicht iets passends aanbieden. 

Mogelijkheden

De verschillende verzekeringen, pakketten en modules bieden de mogelijkheid om de verzekering en dekking te kiezen die het beste past bij de situatie en de plannen:

  1. Bupa Annual & Single Travel: één van de weinige internationale doorlopende reisverzekeringen MET dekking voor (o.a.) medische kosten  tijdens reizen. Voor reizen van max. 30 dagen (uitbreiding mogelijk) aaneengesloten. Af te sluiten als doorlopende reisverzekering (Annual), of als éénmalige (Sinlge trip) reisverzekering.
  2. Goudse Expat Pakket: pakket met losse modules, waaronder doorlopende reisbagage & annulering, Ongevallen en SOS. De module Reisbagageverzekering is bedoeld voor reizen die vanuit het (nieuwe) woonland worden gemaakt. De Reisbagageverzekering heeft dekking voor bagage en annulering. Ziektekosten zijn geen onderdeel van de Reisverzekering, maar een andere module binnen het pakket. Alleen langdurig (min. 6 maanden) af te sluiten.
  3. OOM Wonen in het buitenland: pakket met diverse onderdelen kunnen (ook los) worden afgesloten; SOS, doorlopende reisbagage en annulering, ongevallen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand. De Reisverzekering van dit pakket biedt geen medische dekking maar vergoeding voor bagage en extra reiskosten i.v.m. familieomstandigheden. Medische kosten maken deel uit van het pakket, maar zijn geen onderdeel van de reisverzekering. 

Advies

Wat de beste keuze is hangt o.a. af van:

  • hoe vaak gaat u gemiddeld per jaar op reis?
  • hoe langer duurt de reis / duren de reizen gemiddeld?
  • wat is uw leeftijd?
  • heeft u in uw woonland dekking voor ziektekosten?
  • welke onderdelen wenst u te verzekeren? Bent u bijvoorbeeld verzekerd tegen ziektekosten tijdens de reis, of niet.

U kunt ons uw situatie, plannen en wensen laten weten door ons een email te sturen naar info@johoinsurances.org of ons online adviesformulier in te vullen (gratis), dan kunnen wij u adviseren en aangeven welke passende mogelijkheden wij hebben.

Bezoek aan Nederland of Schengen gebied? 

Voor een bezoek aan Nederland zijn er ook andere mogelijkheden, zie onze website www.verzekeringeninnederland.nl voor extra mogelijkheden om de reis te verzekeren.

Bupa Schengen Travel - voordelige verzekering voor bezoek aan Schengen gebied. Voldoet aan Schengen vereiste van min. 30.000 euro dekking voor medische kosten. Een zeer voordelige verzekering, maar ook wel een beperkte dekking.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.