Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Reis- en Annuleringsverzekeringen

 

In Nederland bestaat, aanvullend op de reguliere Nederlandse basiszorgverzekering, een uitgebreid aanbod aan voordelige doorlopende reisverzekeringen. Woonachtig buiten Nederland zijn er vaak minder mogelijkheden, afhankelijk ook natuurlijk van het woonland. In ons aanbod hebben wij onder andere een internationale doorlopende reisverzekering, die een vergelijkbare dekking heeft als een reguliere Nederlandse doorlopende reisverzekering: Bupa IHI Travel. Hieronder meer informatie. Daarnaast ook verschillende losse modules, en uitgebreide pakketten, voor verschillende omstandigheden en situaties. 

 

Te verzekeren onderdelen:

 • Medische kosten
 • SOS & repatriering (ivm ziekte / ongeval / overlijden)
 • Terugkeer vanwege familie-omstandigheden
 • Bagage
 • Annulering
 • Ongevallen
 • Aansprakelijkheid

Mogelijkheden

De verschillende verzekeringen, pakketten en modules bieden de mogelijkheid om de verzekering en dekking te kiezen die het beste past bij de situatie en de plannen:

 1. Bupa IHI Annual & Single Travel: 1 van de weinige internationale doorlopende reisverzekeringen MET dekking voor (o.a.) medische kosten  tijdens reizen. Voor reizen van max. 30 dagen (uitbreiding mogelijk) aaneengesloten. Af te sluiten als doorlopende reisverzekering (Annual), OF als éénmalige (Sinlge trip) reisverzekering.
 2. Global Family Insurance: uitgebreid reisverzekeringspakket gericht op langdurige reizen (van enkele maanden tot vele jaren). Twee dekkingsniveau's, verschillende aanvullende modules.
 3. Goudse Expat Pakket: losse modules, waaronder doorlopende reisbagage & annulering, ongevallen, SOS. De reisbagageverzekering is bedoeld voor reizen die vanuit het nieuwe woonland worden gemaakt. De verzekeringen zijn los af te sluiten binnen dit pakket. Alleen langdurig (min. 6 maanden) af te sluiten.
 4. OOM Wonen in het buitenland: diverse onderdelen kunnen (ook los) worden afgesloten; SOS, doorlopende reisbagage en annulering, ongevallen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand.
 5. Bupa Schengen Travel - voordelige verzekering voor bezoek aan Schengen gebied. Voldoet aan Schengen vereiste van min. 30.000 euro dekking voor medische kosten. Een zeer voordelige verzekering, maar ook wel een beperkte dekking.

 

Voor een bezoek aan Nederland zijn er ook andere mogelijkheden, zie onze website www.verzekeringeninnederland.nl voor extra mogelijkheden om de reis te verzekeren.

 

Advies

Wat de beste keuze is hangt o.a. af van:

 • hoe vaak gaat u gemiddeld per jaar op reis?
 • hoe langer duurt de reis / duren de reizen gemiddeld?
 • wat is uw leeftijd?
 • heeft u in uw woonland dekking voor ziektekosten?
 • welke onderdelen wenst u te verzekeren? Bent u bijvoorbeeld verzekerd tegen ziektekosten tijdens de reis, of niet.

U kunt ons uw situatie, plannen en wensen laten weten door ons een email te sturen naar info@johoinsurances.org of ons online adviesformulier in te vullen (gratis), dan kunnen wij u adviseren en aangeven welke passende mogelijkheden wij hebben.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org