Nieuws

 • Trump of Clinton, health care in USA lijkt te gaan veranderen

  Trump of Clinton, health care in USA lijkt te gaan veranderen

  08 november 2016

  Al is er in de media misschien niet veel van te zien geweest, zowel Trump als Clinton hebben plannen om de Patient Protection and Affordable Care Act (PPACA), beter bekend als Obamacare, aan te passen.

  Lees meer
 • Premies 2017 Internationale Ziektekostenverzekeringen

  Premies 2017 Internationale Ziektekostenverzekeringen

  02 november 2016

  De premies voor ziektekostenverzekeringen worden jaarlijks herzien. Lees hier een overzicht van de verwachtte premies voor komend jaar van de verzekeraars waar wij mee samenwerken en enkele andere verzekeraars.

  Lees meer
 • Expatverzekeraar XHI stopt per 1/1/2017

  Expatverzekeraar XHI stopt per 1/1/2017

  24 oktober 2016

  Expatverzekeraar XHI heeft deze maand (Oktober 2016) aangekondigd geheel te stoppen met haar Expatverzekering. Ondanks signalen dat niet alles even voorspoedig verliep bij deze verzekeraar, komt deze mededeling toch vrij onverwacht. Ook omdat het een zeer rigoureuze beslissing is, met grote consequenties voor de verzekerden.

  Lees meer