Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Verzekeren kamerverhuur

Als u in uw eigen woning in Nederland kamers verhuurd aan particulieren dan dient u daarvoor een aparte opstal – en eventueel inboedelverzekering voor te sluiten. Individuele kamerverhuur is meestal niet gedekt op een ‘normale’ opstal – en inboedelverzekering.

Wij (JoHo Insurances) hebben geen mogelijkheid om kamerverhuur te verzekeren. Afhankelijk van de omstandigheden en de situatie, heeft verzekeraar OOM hier wellicht wel een mogelijkheid voor. U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met OOM Verzekeringen: T. 070-3532100 E. brand@oomverzekeringen.nl W. www.oomverzekeringen.nl.

Vraag advies over hoe uw woning te verzekeren

Adviesformulier m.b.t. uw woning en inboedel

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).