Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Pied a terre in Nederland

 

Voor wie is deze verzekering bedoeld?

Indien u bent geëmigreerd, uitgeschreven uit de Basisregistratie Personen (BRP), wél ingezetene van een EU land, en uw koopwoning in Nederland aanhoudt. U verblijft daar nog wel met enige regelmaat. In veel gevallen is het mogelijk om uw woning te verzekeren met een opstal –en inboedelverzekering bij de assuradeur Hienfeld.

Het voordeel van deze verzekering bij Hienfeld is dat deze een uitgebreide dekking geeft en ook uw inboedel kan meeverzekerd worden. Verblijft u niet regelmatig in uw eigen woning in Nederland dan is er technisch gezien sprake van leegstand. Ook daar bieden wij een oplossing voor, maar die oplossing biedt een beperktere dekking en aansprakelijkheid is daarop niet mee te verzekeren.

Lees meer over verzekeringen bij leegstand.

Premie opvragen en afsluiten

De premiestelling wordt bepaald op basis van een ingevuld aanvraagformulier. Zie dit aanvraagformulier op deze pagina.

De procedure werkt als volgt:

  1. Download en print het aanvraagformulier.
  2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
  3. Scan het formulier en mail het naar info@johoinsurances.org
  4. Na ontvangst van het formulier gaan wij de premie voor u opvragen.

Wij mailen u het premievoorstel en de bijbehorende polisvoorwaarden en u kunt daarna bepalen of u met het voorstel akkoord wenst te gaan.

Na uw akkoord per mail geven wij Hienfeld de opdracht de polis op te maken.

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org