Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Korting bij Cigna

logo Cigna

Als u uw CIGNA verzekering afsluit via JoHo Insurances / onze website dan kunt u 50 euro van ons terugkrijgen. We leggen u hieronder uit hoe dit werkt en hoe u voor deze ‘cash back’ in aanmerking kunt komen.

Achtergrond

CIGNA verkoopt haar verzekeringen online zowel rechtstreeks als via bemiddelaars zoals wij. De premie die u betaalt is hetzelfde ongeacht via welke website u de verzekering aanvraagt. Als bemiddelaar in verzekeringen van CIGNA krijgen wij echter wel een vergoeding van CIGNA indien uw verzekering via onze website tot stand komt. Wij geven een deel van die vergoeding aan u terug.

Voordelen naast de cash back

 • U krijgt van ons kosteloos advies over verzekeringen
 • Tips bij het afsluiten van de verzekering: vaak worden enkele belangrijke punten over het hoofd gezien bij het afsluiten van deze verzekering, punten die niet duidelijk naar voren komen gedurende de online aanvraagprocedure.
 • Hulp bij het indienen van declaraties
 • Advies bij eventueel overstappen als de omstandigheden veranderen.
 • De mogelijkheid om de verzekering aan te vullen met andere verzekeringen die niet in de CIGNA verzekering zijn opgenomen (zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of levensverzekering).
 • Hulp bij onduidelijkheden of problemen met de verzekeraar (belangenbehartiging).

Voorwaarden om voor de cash back in aanmerking te komen

 • U moet CIGNA verzekering aanvragen via onze website.
 • De verzekering moet minimaal 1 volledig jaar lopen inclusief de ziektekostendekking.
 • De cash back wordt afgegeven per polis, niet per verzekerd persoon.
 • De cash back kan niet met eventuele andere JoHo kortingen worden gecombineerd.

Stappenplan om de cash back te verkrijgen

 1. Doe een aanvraag voor CIGNA verzekering via onze website.
 2. CIGNA gaat daarop uw aanvraag beoordelen - daar duurt vaak een paar dagen, als u geaccepteerd bent dan ontvangt u per mail het polisblad van uw verzekering
 3. Mail ons (info@johoinsurances.org) uw polisblad wat u per mail van CIGNA heeft gekregen door.
 4. Vraag in die mail aan ons om uw cash back en vermeld daarbij uw Nederlandse IBAN rekeningnummer.
 5. Wij bevestigen binnen 3 werkdagen de ontvangst van uw mail
 6. Na een jaar ontvangt u van ons opnieuw per mail een bewijs van overschrijving van uw cash back van 50 euro. *)
 7. Binnen twee weken na ons bericht is dan het geld op uw rekening bijgeschreven.

*) De vergoeding die wij van CIGNA krijgen en die we voor een deel aan u teruggeven is afhankelijk van de looptijd van de verzekering. Als de verzekering vroegtijdig wordt stopgezet dan krijgen wij geen volledige vergoeding. Om die reden kunnen wij pas na een jaar van looptijd de balans opmaken en u de cash back teruggeven.

Ik heb al een bestaande verzekering bij CIGNA! Kan ik toch cash back krijgen?

Ja! Als uw verzekering voldoet aan de voorwaarden voor cash back (zie hierboven) dan kunt u vaak toch nog geld terug krijgen. Tevens maakt u dan kosteloos gebruik van de andere voordelen die u krijgt als u uw verzekeringen via onze bemiddeling laat lopen.

Wat moet u doen om de cash back te krijgen?

Mail ons uw polisblad op info@johoinsurances.org en vermeld in de mail dat u wenst dat JoHo Insurances uw bemiddelaar wordt op uw verzekering bij CIGNA. Vermeld tevens in de mail dat u voor de cash back in aanmerking wil komen en geef uw Nederlandse IBAN rekeningnummer op. Zie verder punt 4,5 en 6 van het stappenplan hierboven.

Vragen? Mail ons gerust op info@johoinsurances.org of vul ons adviesformulier in.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.