Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Start juist nu de voorbereidingen op een vertrek naar het buitenland

Gepubliceerd: 
Tuesday, 21 April, 2020

Neem de tijd voor een goede voorbereiding

Op dit moment is reizen is nauwelijks mogelijk en veel vliegtuigen staan aan de grond. Daarbij geldt voor veel landen een negatief reisadvies. Vertrekken naar het buitenland is nu dus nog erg lastig. Desondanks is het nu wel een goede periode om een aantal zaken voor te bereiden voor uw gewenste vertrek naar het buitenland als expat of emigrant.

Waarom juist nu beginnen met voorbereiden?

  • Zowel het voorbereiden en informeren als het daadwerkelijk regelen (van bijvoorbeeld de benodigde verzekeringen) kost tijd.
  • Als straks reizen stap voor stap weer mogelijk wordt, en instanties en loketten beetje bij beetje weer toegankelijk worden, zal het in eerste instantie druk zijn met ook langere wachttijden. Het kan dan voordeel bieden als je je al goed hebt voorbereid, en niet meer met meerdere bedrijven en instanties contact hoeft op te nemen.

Wat is de rol van JoHo Insurances in de voorbereidingsfase?

  • JoHo Insurances kan informeren over wat mogelijk en nodig is met betrekking tot reis- en ziektekostenverzekeringen, en ook andere verzekeringen voor in het buitenland. 
  • Hulp bij het bepalen of de basiszorgverzekering in Nederland wel of niet door kan lopen, uitschrijven gemeente, en andere relevante regels bij vertrek naar het buitenland.
  • Inzage in de kosten en aanvraagprocedures van internationale verzekeringen.
  • Hulp bij het maken van vergelijkingen en het aanvragen van deze verzekeringen.

Waar te beginnen met voorbereiden?

  1. Download de uitgebreide JoHo Insurances Expat- en emigratieplanner (PDF)
  2. Vraag (gratis) persoonlijk advies aan voor uw situatie en plannen via ons online adviesformulier
  3. Op deze website www.expatverzekering.nl zijn veel tips en aandachtspunten te vinden
  4. Op de JoHo website staat de Checklist - Lang verblijf in het buitenland & Emigreren

 

"Neem nu de tijd voor een goede voorbereiding, zodat zodra de tijd rijp is het nodige voorwerk al gedaan is."

 

 

Labels: 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Google Reviews voor JoHo Insurances / Expatverzekering.nl

4.9 van 5 op basis van 47 Google reviews
Elles
Hele goede ervaringen met JoHo. Reageren altijd binnen een dag op je mail. Zoeken alles voor je uit en geven een goed advies voor vaak complexe vragen.
Toon
JoHo heeft me prima geholpen met het (voorbij de formele opzegdatum) stopzetten van een verzekering. Dwz dat JoHo ook een extra stapje zet ingeval de business relatie tot een eind zal komen. Klasse!!!
Karen
Ik ben ontzettend tevreden met JoHo en kan ze erg aanraden. Ze hebben me uitstekend geholpen en uitgebreid advies gegeven welke verzekering en welk pakket het beste bij mijn specifieke werk-in-het-buitenland-situatie past. Op e-mails met vragen krijg ik altijd zeer snel en adequaat antwoord.
Lysanne
Ik heb via JoHo mijn expat verzekeringen geregeld toen ik een paar jaar in Duitsland ging wonen. Ik heb altijd heel vriendelijk en hulpvaardig contact met ze gehad, zowel in persoon als via de email, en het heeft me zo heel veel rompslomp gescheeld. Zeker een aanrader voor expats!