Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Ziektekostenverzekering of zorgverzekering?

Gepubliceerd: 
Monday, 9 January, 2017

Uw medische kosten in het buitenland verzekeren via een:

 • Ziektekostenverzekering?
 • Ziekteverzekering?
 • Zorgverzekering?
 • Basiszorgverzekering?
 • Expatverzekering?
 • Particuliere ziektekostenverzekering?
 • Collectieve ziektekostenverzekering?
 • Hospitalisatieverzekering?
 • Buitenlandverzekering?
 • Ziekenhuisverzekering?
 • Health Insurance?
 • Healthcare insurance?

Vele verschillende benamingen waarmee meestal hetzelfde wordt bedoeld: een verzekering die uw medische kosten vergoed. Sommige benamingen zijn specifiek:

Expatverzekering = een verzekering voor expats, een expat verblijft vanwege werk langere tijd in het buitenland. 

Basiszorgverzekering = een specifieke zorgverzekering die binnen de basiszorgverzekeringswet (Publieke wetgeving) in NL wordt aangeboden (door particuliere zorgverzekeraars).

Particuliere ziektekostenverzekering = een ziektekostenverzekering die vrijwillig kan worden afgesloten bij een verzekeraar, zonder verplichting van de overheid.

Collectieve ziektekostenverzekering = een verzekering die wordt aangeboden (soms verplicht) aan een groep, meestal betreft het de werknemers van een bedrijf.

 

Indien u vragen heeft over dit onderwerp dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

Labels: 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.