Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Levensverzekeringen

Bij vertrek uit Nederland valt een aantal voorzieningen weg. Zeker op het gebied van nabestaandenvoorzieningen! In Nederland bestaan meerdere soorten nabestaanden voorzieningen:

  • ANW (nabestaandenuitkering);
  • Een nabestaanden-pensioen als onderdeel van een pensioenregeling via de werkgever;
  • Levensverzekering (los, en ook bv als onderdeel van een hypotheek).

Bij vertrek naar het buitenland kunnen deze voorzieningen komen te vervallen. In veel landen bestaan er geen wettelijke regelingen die uw nabestaanden van enig inkomen voorzien als u onverhoopt komt te overlijden. Daardoor kan er een enorme inkomensterugval ontstaan bij overlijden. Een internationale levensverzekering (oftewel een “overlijdensrisicoverzekering”) is een mogelijk om het wegvallen van inkomen door het overlijden op te vangen. Niet iedere bestaande Nederlandse levensverzekering kan worden "meegenomen" bij verhuizing naar het buitenland. En nog minder levensverzekeringen kunnen nog worden afgesloten indien u reeds woonachtig bent in het buitenland. Dit heeft te maken met de beperking in de vergunning die Nederlandse Levensverzekeraars hebben. Zij mogen vaak geen Nederlanders verzekeren die niet staan ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP - voorheen Gemeentelijke Basis Administratie GBA).

Mocht u interesse hebben in een overlijdensrisico dekking, dan kunt u ons adviesformulier invullen.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org