Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Levensverzekeringen

Bij vertrek uit Nederland valt een aantal voorzieningen weg. Zeker op het gebied van nabestaandenvoorzieningen! In Nederland bestaan meerdere soorten nabestaandenvoorzieningen:

  • ANW (nabestaandenuitkering);
  • Een nabestaandenpensioen als onderdeel van een pensioenregeling via de werkgever;
  • Levensverzekering (los, en ook bv als onderdeel van een hypotheek).

Bij vertrek naar het buitenland kunnen deze voorzieningen komen te vervallen. In veel landen bestaan er geen wettelijke regelingen die uw nabestaanden van enig inkomen voorzien als u onverhoopt komt te overlijden. Daardoor kan er een enorme terugval in inkomen ontstaan bij overlijden. Een internationale levensverzekering (oftewel een “overlijdensrisicoverzekering”) is een mogelijkheid om het wegvallen van inkomen door overlijden op te vangen. Het lastige is; betrouwbare internationale levensverzekeringen zijn schaars. Er zijn maar heel weinig verzekeraars op die markt actief. Dit heeft vooral te maken met lokale wet - en regelgeving waardoor veel verzekeraars terughoudend zijn in het aanbieden ervan. 

Als 1 van de weinige bemiddelaars in Nederland kunnen wij sinds kort een degelijke 'losse' internationale levensverzekering bieden met dekking van het betrouwbare Allianz, voor een ruime doelgroep, tegen eerlijke premies en met een eenvoudige aanvraagprocedure. Lees alles over IEI JoHo Life Insurance

 

 

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).