Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Digital Nomads

 

JoHo Insurances adviseert op grote schaal “Digital Nomads”. Deze groep Nederlanders, die werken/ wonen / reizen in het buitenland, is sterk groeiende. Door de manier van leven en werken is er specifieke kennis en aandacht nodig om alles rondom (internationale) verzekeringen goed te regelen. De reguliere Nederlandse verzekeringen zijn namelijk niet gericht en gemaakt op een dergelijk flexibel en internationaal leven.

 

1. Informatie en Blogs

2. Advies over internationale verzekeringen

Via ons online adviesformulier kan vrijblijvend en gratis persoonlijk advies worden aangevraagd. Op basis van de persoonlijke informatie, wensen en plannen geven wij de mogelijkheden en premies inclusief ons advies wat te kiezen. Indien er interesse is in ons aanbod, helpen wij bij het aanvragen en beoordelen van de gewenste internationale verzekeringen.

 

3. Website www.digital-nomad.nl


Alle informatie specifiek gericht op digital nomads plaatsen wij ook op de volgende website: 

4. Fiscaal advies

Anjo Bots (Digitax Nomad) geeft fiscaal advies specifiek gericht op Nederlandse digital nomads:

Met haar opleiding en haar eigen ervaring als digital nomad heeft zij de juiste kennis en ervaring in huis om specifieke vraagstukken te kunnen beantwoorden, fiscaal advies op maat te kunnen geven en digital nomads dus te helpen en begeleiden om het fiscaal goed te regelen.

 


Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.