Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Korting bij OOM Wonen in het Buitenland

Als u uw Wonen in het Buitenland verzekering bij OOM Verzekeringen afsluit via onze website dan kunt u 50 euro van ons terugkrijgen. We leggen u hieronder uit hoe dit werkt en hoe u voor deze ‘cash back’ in aanmerking kunt komen.

Achtergrond

OOM Verzekeringen verkoopt haar verzekeringen online zowel rechtstreeks als via bemiddelaars zoals wij. De premie die u betaalt is hetzelfde ongeacht via welke website u de verzekering aanvraagt. Als bemiddelaar in verzekeringen van OOM krijgen wij echter wel een vergoeding van OOM als een verzekering via onze website tot stand komt. Wij geven een deel van die vergoeding aan u terug!

 

Voordelen naast de cash back

 • U krijgt van ons kosteloos advies over verzekeringen
 • Tips bij het afsluiten van de verzekering: vaak worden enkele belangrijke punten over het hoofd gezien bij het afsluiten van deze verzekering, punten die niet duidelijk naar voren komen gedurende de online aanvraagprocedure.
 • Hulp bij het indienen van declaraties
 • Advies bij eventueel overstappen als de omstandigheden veranderen.
 • De mogelijkheid om de verzekering aan te vullen met andere verzekeringen die niet in de Wonen in het buitenland verzekering zijn opgenomen (zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of levensverzekering).
 • Hulp bij onduidelijkheden of problemen met de verzekeraar (belangenbehartiging). Door onze lange relatie met OOM en vele verzekerden die wij vertegenwoordigen kunnen wij soms meer voor elkaar krijgen dan één verzekerde zelf.

Voorwaarden om voor de cash back in aanmerking te komen

 • U heeft een OOM Wonen in het Buitenlandverzekering aangevraagd via onze website of uw lopende verzekering laten overzetten.
 • Er moet minimaal een ziektekostenverzekering voor één volwassene zijn opgenomen in uw pakket, welke minimaal 1 jaar actief is.
 • De cash back wordt afgegeven per huishouden/polis, niet per verzekerd persoon en is éénmalig. Indien er voor 1 gezin 2 polissen lopen, volgt 1 cash back (op basis van 1 huishouden).
 • De cash back kan niet met eventuele andere JoHo kortingen worden gecombineerd.

Stappenplan om de cash back te verkrijgen

 1. Doe een aanvraag voor een Wonen in het Buitenland verzekering inclusief ziektekostendekking via onze website.
 2. OOM gaat daarop uw aanvraag beoordelen - daar duurt vaak een paar dagen, als u geaccepteerd bent dan ontvangt u per mail het polisblad van uw verzekering
 3. Mail ons (info@johoinsurances.org) dat polisblad wat u per mail van OOM heeft gekregen door.
 4. Vraag in die mail aan ons om uw cash back en vermeld daarbij uw Nederlandse IBAN rekeningnummer.
 5. Wij bevestigen binnen 5 werkdagen de ontvangst van uw mail
 6. Binnen twee weken na ons bericht is dan het geld op uw rekening bijgeschreven.

Ik heb al een bestaande verzekering bij OOM! Kan ik toch cash back krijgen?

Ja! Als uw verzekering voldoet aan de voorwaarden voor cash back (zie hierboven) dan kunt u vaak toch nog geld terug krijgen. Tevens maakt u dan kosteloos gebruik van de andere voordelen die u krijgt als u uw verzekeringen via onze bemiddeling laat lopen.  Wat moet u doen om de cash back te krijgen? Mail ons uw polisblad op info@johoinsurances.org en vermeld in de mail dat u wenst dat JoHo Insurances uw bemiddelaar wordt op uw verzekering bij OOM. Vermeld tevens in de mail dat u voor de cash back in aanmerking wil komen en geef uw Nederlandse IBAN rekeningnummer op. Zie verder punt 4,5 en 6 van het stappenplan hierboven.

Vragen? Mail ons gerust op info@johoinsurances.org of vul ons adviesformulier in.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).