Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Cigna - Contactgegevens - Nederland

Cigna contactgegevens

 

U zoekt contact met Cigna

Wij zijn JoHo Insurances: bemiddelaar van internationale verzekeringen. U bent NIET op de website van Cigna.

  • Bent u (of is uw patient) via JoHo Insurances verzekerd? Dan kunnen wij u helpen.
  • Bent u (of is uw patient) niet via JoHo Insurances verzekerd: dan kunnen wij u helaas NIET helpen. Neem dan rechtstreeks contact op met Cigna, of met de juiste bemiddelaar.

 

Is er sprake van SPOED? 

  • Bel met het nummer op uw verzekeringskaartje.
  • Heeft u het kaartje niet bij de hand? Bel dan Customer Care Team 24/7 Worldwide, zie het overzicht met de nummers van de verschillende alarmcentrales op deze pagina op onze website.

 

Bent u een zorgverlener in Nederland?

Het is van belang dat u het juiste nummer belt en de juiste adresgegevens gebruikt, indien u medische gegevens doorstuurt. BEL EERST MET CIGNA voordat u gegevens doorstuurt

  • Check het verzeketingskaartje van de verzekerde/patient
  • Cigna Benelux: + 31 (0)70 77 09234 Website:
  • https://www.cigna.nl/
  • Customer Care Team 24/7 Worldwide: +44 (0)1475 788 182

 

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.