Agenda

Expat- en Emigratiedag

Bezoek ons op de eerstvolgende JoHo Expat- en Emigratiedag in het JoHo Center Den Haag.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze inloopdagen.

Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Onderwijs in het buitenland

Afstandsonderwijs voor Nederlandstalige kinderen

Wereldschool adviseert hoe u het onderwijs voor uw kinderen in het buitenland het best kunt regelen. Zij biedt advies, talencursussen en afstandsonderwijs voor Nederlandstalige kinderen (3-18 jaar) in het buitenland. Met de Wereldschool kan het onderwijs doorgang vinden, waar ook ter wereld. Dit kan alleen Nederlands zijn om de Nederlandse taal te onderhouden, maar ook het volgen van losse vakken of volledig onderwijs is mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer er lokaal geen (goed) onderwijs is of wanneer het lokale onderwijs niet aansluit op het Nederlandse systeem. Het doel van Wereldschool is een probleemloze terugstroom in het Nederlandse onderwijs te realiseren waarbij gezocht wordt naar de beste onderwijsoplossing voor uw situatie

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org