Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Pensioen - Uitkeringsfase

De uitkeringsfase van het pensioen

Veelgestelde vragen:

  • Wordt de Nederlandse AOW uitbetaald als ik permanent in het buitenland woon?
  • Wordt mijn Nederlandse pensioen uitbetaald als ik permanent in het buitenland woon?
  • Waar betaal ik belasting over mijn pensioen?
  • Wat wordt bedoeld met het woonlandbeginsel?
  • Kan ik mijzelf afschermen tegen het valuta risico als ik niet meer in een lidstaat van de Europese Unie woon?

Pensioenadvies op maat

De genoemde aandachtspunten zijn typische vragen voor de specialisten waarmee JoHo insurances samenwerkt en waar wij u graag mee in contact brengen. Buiting & Hurkmans Pension Consultants BV met vestigingen in Amsterdam en Someren zorgen voor de antwoorden op uw vragen. Indien u onderstaande contactformulier invult zullen wij ervoor zorgen dat Buiting & Hurkmans Pension Consultants BV contact met u opneemt.

Aan het verkrijgen van pensioenadvies zijn kosten verbonden die u rechtstreeks aan dit bedrijf betaalt. Buiting & Hurkmans Pensioen Consultants BV werkt uitsluitend op basis van een uurtarief en op basis van uw wensen en benodigdheden zal een op maat gemaakt advies worden gemaakt.

Doordat persoonlijke situaties sterk van elkaar kunnen verschillen is het niet mogelijk om op voorhand aan te geven wat de kosten van het pensioenadvies voor u zal zijn. Buiting & Hurkmans Pension Consultants BV zal op voorhand een duidelijke inschatting maken van de kosten zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Het invullen van het contactformulier en het eerste contact met Buiting en Hurkmans Pension Consultants BV zijn in ieder geval kosteloos. Tijdens dit contact met u zullen ze u informeren over de kosten van het advies.

Online contactformulier invullen

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.