Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Goudse Zakenreisverzekering

logo goudse zakenreisverzekering

Een uitgebreide zakenreisverzekering van de Goudse verzekeringen, om goed verzekerd te zijn in het buitenland tijdens uw zakenreizen en privé-reizen. Uw Zakenreisverzekering bestaat in ieder geval uit de onderdelen Bagage, Buitengewone kosten, Rechtsbijstand en Annuleringskosten. U kunt daarnaast kiezen voor Geneeskundige kosten, Ongevallen en Automobilistenhulp. Er is dekking tijdens werkzaamheden, exclusief gevaarlijke bedrijfs- of beroepswerkzaamheden.

  Dekkingen:

  • Geneeskundige kosten (optioneel)
  • Bagage
  • Buitengewone kosten
  • Ongevallen (optioneel)
  • Rechtsbijstand
  • Annuleringskosten (optioneel)
  • Automobilistenhulp (optioneel)
  • Avontuurlijke sporten (optioneel)

  Reisadvies Oranje of rood?

  Reist u privé in een oranje of rood gebied? Of reist u zakelijk in een rood gebied? Dan is er ook dekking, alleen niet voor kosten die verband houden met de reden waarom de code oranje of de code rood is afgegeven.

  Premie, offerte, aanvragen

  Premie

  • U kunt een offerte maken in de online offerte module. U ontvangt na het online invullen de offerte + het aanvraagformulier per email.
  • Alle premies zijn ook te vinden in het Premie- en Dekkingsoverzicht.
  • Basisdekking (Bagage, Buitengewone kosten, Rechtsbijstand) vanaf 130 euro per jaar (Europa) of 150 euro per jaar (Wereld) excluisief assurantiebelasting.
  • Optioneel mee te verzekeren: Geneeskundige kosten, Ongevallen, Annuleringskosten, Automobilistenhulp, Avontuurlijke sporten, zaakwaarnemer, gezinsleden tijdens privé reizen.

  Aanvragen

  Belangrijke documenten

  Goudse Zakenreis Individueel

  Goudse Zakenreis Collectief

   

  Gratis persoonlijk advies

  Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

  Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Stap 1: Contact
  Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

  Stap 2: Advies
  Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

  Stap 3: Aanvragen verzekering
  Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

  Stap 4: Service
  Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

  Stap 5: Beëindiging
  Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.