Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Safetywing Nomad Insurance

Gepubliceerd: 
Tuesday, 12 July, 2022
Safetywing Nomad Insurance

Safetywing Nomad Insurance

Sinds 2021 biedt JoHo Insurances ook de Safetywing Nomad Insurance reisverzekering aan. Deze internationale reisverzekering wordt internationaal sterk gepromoot. Op het eerste gezicht ziet het er uit als een goede internationale reisverzekering. In veel situaties kan deze reisverzekering worden gebruikt, dat maakt de reisverzekering flexibel. Nu wij meer kennis hebben over deze reisverzekering, zien wij ook enkele belangrijke beperkingen die op deze reisverzekering van toepassing zijn. 

Informatie en aanvragen

Alle informatie (dekking, premie, voorwaarden, offerte maken en aanvragen) over de Safetywing Nomad Insurance reisverzekering is te vinden op onze internationale website www.expatinsurances.org

Belangrijke aandachtspunten:

De volgende twee aspecten komen in alle beschikbare informatie niet altijd duidelijk naar voren, maar ze zijn wel belangrijk om te weten mocht je overwegen de reisverzekering aan te vragen:

1. Niet voor werkenden

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, is deze verzekering NIET geschikt voor werkenden en dus ook NIET voor digital nomads. Er is geen dekking indien men ivm werk in het buitenland is. Dit hebben wij meermaals nagevraagd, en dat is expliciet bevestigd: "we cannot provide coverage when the customer is working (including while working on a laptop)."

Je kan je afvragen of ze er achter komen dat je werkende bent. Maar het is een risico om geen open kaart te spelen. Als er ernstige (en dus dure) medische zaken spelen, zijn verzekeraars geneigd extra onderzoek te doen. En zeker niet-EU verzekeraars draaien de bewijslast soms om: bewijs maar dat je niet aan het werk was, gedurende het verblijf van x-maanden in land/plaats Y. Bij dit soort potentiële problemen is het fijn een verzekering te hebben die in de EU is gevestigd, vanwege betere bezwaar- en klachtenprocedures, en EU recht. 

2. Geen jaarlijkse renewal (verlenging), wel opnieuw aan te vragen

De verzekering kan niet verlengd worden aan het einde van ieder jaar. De verzekering kan wel opnieuw voor een jaar worden aangevraagd, tot 69-jarige leeftijd. Zo lijkt het op een langlopende verzekering. Er is echter een belangrijke beperking van toepassing: "After 364 days you have to re-purchase new coverage if you will be away from your home country longer; with a new policy the deductible and benefits will reset, as will the pre-exisiting condition look back." Dit betekent dat indien iets medisch is voorgevallen, er vanaf het volgende jaar geen dekking meer is. Dat geeft een groot risico indien je langere tijd verzekerd wilt zijn.

Of deze reisverzekering voor jou geschikt is, hangt dus af van je situatie, plannen en wensen. Gezien ons grote aanbod aan verzekeringen, raden we aan om je plannen aan ons voor te leggen, dan denken we met je mee.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Google Reviews voor JoHo Insurances / Expatverzekering.nl

4.9 van 5 op basis van 47 Google reviews
Nienke
JoHo was aangeraden door een vriendin en ze hebben direct contact met mij opgenomen. De informatie was heel duidelijk en ik ben goed geadviseerd en geholpen met het afsluiten van mijn verzekeringen. Dit in tegenstelling tot internationale grote verzekeringen die veel verwarrende informatiegeven. Joho Insurances is absoluut een aanrader voor iedereen die langdurig in het buiteland verblijft. Niet alleen voor een zorgverzekering maar ook goede opties voor andere verzekeringen. Een super goede service!
Bram
In de afgelopen 6 jaar heb gebruik gemaakt van Joho voor mijn expat verzekeringen. De service was altijd goed, ik kreeg altijd snel reactie in duidelijke en met correcte informatie, daarbij waren de medewerkers erg behulpzaam. Bij deze raad ik mensen die naar het buitenland verhuizen, aan om met Joho contact op te nemen voor het verkrijgen van informatie over wat te regelen (uitschrijven uit NL etc.) en om verzekerd te zijn in het buitenland.
Helena
Wat een geweldige dienstverlening biedt JoHo! Ik ben verhuisd naar Colombia en zat met allerlei vragen rondom mijn ziektekostenverzekering. Ik werd door het team van JoHo echt fantastisch geïnformeerd, ongeacht het teamlid dat mijn mails beantwoordde. Snelle en op-maat-gemaakte antwoorden waar ik echt heel veel aan had. De uitstekende website wijst je op voor- & nadelen van lokaal verzekeren, heel belangrijk in deze tijden. En ze hebben een goed aanbod van internationale ziektekostenverzekeringen die je via hen kunt afsluiten, soms met korting. En 't meest opmerkelijke vond ik de enorme klantvriendelijkheid, terwijl ze nog niets aan mij verdienden... oftewel: aarzel geen seconde als je goed en snel advies wilt. JoHo is je team!
Toon
JoHo heeft me prima geholpen met het (voorbij de formele opzegdatum) stopzetten van een verzekering. Dwz dat JoHo ook een extra stapje zet ingeval de business relatie tot een eind zal komen. Klasse!!!