Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering wordt ondergebracht bij OOM Verzekeringen

Gepubliceerd: 
Friday, 29 October, 2021

De overdracht vindt plaats per 1 januari 2022

Per 1 januari 2022 brengt ONVZ haar verzekerden met een ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering onder bij OOM Verzekeringen. Dit betreft met name Nederlanders die langdurig buiten Nederland wonen en die een particuliere ziektekostenverzekering bij ONVZ hebben.

 • ONVZ heeft de verzekerden die het betreft ondertussen per post bericht gestuurd.
 • OOM Verzekering zal de verzekerden voor 20 november inhoudelijk informeren over de verzekering die zij bij OOM zullen krijgen.

1. ONVZ overdracht verzekerden naar OOM Verzekeringen

Per 1 januari 2022 brengt ONVZ haar verzekerden met een ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering onder bij OOM Verzekeringen. Dit betreft met name Nederlanders die langdurig buiten Nederland wonen, en die een particuliere ziektekostenverzekering bij ONVZ hebben.

 • ONVZ heeft de verzekerden die het betreft ondertussen per post bericht gestuurd.
 • OOM Verzekering zal de verzekerden voor 20 november inhoudelijk informeren over de verzekering die zij bij OOM zullen krijgen.

2. Heeft u vragen over deze overdracht?

De overdracht roept bij verzekerden veel vragen op:

“Wat wordt de nieuwe dekking?”

“Wat wordt de nieuwe premie?”

“Behoud ik dezelfde voorwaarden als ik nu heb?”

“Wat kan ik van OOM Verzekeringen verwachten?”

“Wat zijn de verschillen tussen ONVZ Internationaal en de nieuwe verzekering via OOM verzekeringen?”

“Welke regiodekking krijg ik?

JoHo Insurances helpt u met het beantwoorden van deze vragen.

3. JoHo Insurance geeft advies, informatie en ondersteuning bij deze overdracht

Wij adviseren en ondersteunen alle klanten die nu via ons bij ONVZ zijn verzekerd en meegaan in deze overdracht naar OOM Verzekeringen.

 • Wij werken al jarenlang samen met ONVZ
 • Wij werken al jarenlang samen met OOM Verzekeringen

Wij kennen beide verzekeraars dus heel goed, waardoor wij optimale ondersteuning kunnen bieden.

Wilt u ook advies en ondersteuning van JoHo Insurances?

 • Ja dat kan, OOK indien uw verzekering nu nog niet via JoHo Insurances loopt.

Zijn daar kosten aan verbonden? 

 • Nee, en ook uw premie wijzigt niet als wij als adviseur aan uw polis worden gekoppeld.

Hoe kan ik dit regelen? 

 • Stuur ons per email (info@johoinsurances.org) een verzoek om uw verzekering met polisnummer XXXX per eerstvolgende mogelijkheid via JoHo Insurances te laten lopen. Er verandert dan niets aan uw verzekering, maar u verkrijgt daarmee wel de mogelijkheid om alles (behalve persoonlijke/medische gegevens) met betrekking tot uw verzekering met ons te bespreken.

4. Zijn er mogelijkheden om over te stappen op een andere verzekering?

JoHo Insurances biedt internationale ziektekostenverzekeringen van verschillende aanbieders, Nederlanders aanbieders en buitenlandse internationale aanbieders. Vul gerust het (vrijblijvende) online adviesformulier op onze website in. U krijgt hiermee:

 • Een overzicht van alle mogelijkheden.
 • Inzicht in premies en voorwaarden en verschillen.
 • Tips en informatie met betrekking tot het overstappen op een andere verzekering inclusief informatie over het medisch acceptatieproces.
 • Persoonlijk advies 

Of het zinvol is om over te stappen, is op dit moment nog niet te beoordelen, omdat nog niet alle informatie beschikbaar is, en omdat wij uw persoonlijke situatie en wensen nog niet kennen.

5. Contactmogelijkheden JoHo Insurances

Bij voorkeur maakt u gebruik van een van de volgende contactmogelijkheden: 

Wij zullen binnen twee werkdagen op uw verzoek reageren.

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Google Reviews voor JoHo Insurances / Expatverzekering.nl

4.9 van 5 op basis van 47 Google reviews
Toon
JoHo heeft me prima geholpen met het (voorbij de formele opzegdatum) stopzetten van een verzekering. Dwz dat JoHo ook een extra stapje zet ingeval de business relatie tot een eind zal komen. Klasse!!!
Karen
Ik ben ontzettend tevreden met JoHo en kan ze erg aanraden. Ze hebben me uitstekend geholpen en uitgebreid advies gegeven welke verzekering en welk pakket het beste bij mijn specifieke werk-in-het-buitenland-situatie past. Op e-mails met vragen krijg ik altijd zeer snel en adequaat antwoord.
Kristof
JOHO heeft mij vanaf het begin uitstekend geholpen met mijn verzekeringen in het buitenland. Niet alleen bieden ze zeer goede prijzen aan (ik denk dat ik voor Nederland niets goedkoper vond), hun klantendienst is razendsnel en je krijgt persoonlijke opvolging (aka geen copy-paste tekstjes). Ik kan JOHO enkel maar aanraden voor verzekeringen als je een tijdelijke werkvisa hebt voor het buitenland en ik hoop dat JOHO de uitstekende service kan blijven geranderen. Top werk! 5 sterren welverdiend!
Lysanne
Ik heb via JoHo mijn expat verzekeringen geregeld toen ik een paar jaar in Duitsland ging wonen. Ik heb altijd heel vriendelijk en hulpvaardig contact met ze gehad, zowel in persoon als via de email, en het heeft me zo heel veel rompslomp gescheeld. Zeker een aanrader voor expats!