Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering wordt ondergebracht bij OOM Verzekeringen

Gepubliceerd: 
Friday, 29 October, 2021

De overdracht vindt plaats per 1 januari 2022

Per 1 januari 2022 brengt ONVZ haar verzekerden met een ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering onder bij OOM Verzekeringen. Dit betreft met name Nederlanders die langdurig buiten Nederland wonen en die een particuliere ziektekostenverzekering bij ONVZ hebben.

 • ONVZ heeft de verzekerden die het betreft ondertussen per post bericht gestuurd.
 • OOM Verzekering zal de verzekerden voor 20 november inhoudelijk informeren over de verzekering die zij bij OOM zullen krijgen.

1. ONVZ overdracht verzekerden naar OOM Verzekeringen

Per 1 januari 2022 brengt ONVZ haar verzekerden met een ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering onder bij OOM Verzekeringen. Dit betreft met name Nederlanders die langdurig buiten Nederland wonen, en die een particuliere ziektekostenverzekering bij ONVZ hebben.

 • ONVZ heeft de verzekerden die het betreft ondertussen per post bericht gestuurd.
 • OOM Verzekering zal de verzekerden voor 20 november inhoudelijk informeren over de verzekering die zij bij OOM zullen krijgen.

2. Heeft u vragen over deze overdracht?

De overdracht roept bij verzekerden veel vragen op:

“Wat wordt de nieuwe dekking?”

“Wat wordt de nieuwe premie?”

“Behoud ik dezelfde voorwaarden als ik nu heb?”

“Wat kan ik van OOM Verzekeringen verwachten?”

“Wat zijn de verschillen tussen ONVZ Internationaal en de nieuwe verzekering via OOM verzekeringen?”

“Welke regiodekking krijg ik?

JoHo Insurances helpt u met het beantwoorden van deze vragen.

3. JoHo Insurance geeft advies, informatie en ondersteuning bij deze overdracht

Wij adviseren en ondersteunen alle klanten die nu via ons bij ONVZ zijn verzekerd en meegaan in deze overdracht naar OOM Verzekeringen.

 • Wij werken al jarenlang samen met ONVZ
 • Wij werken al jarenlang samen met OOM Verzekeringen

Wij kennen beide verzekeraars dus heel goed, waardoor wij optimale ondersteuning kunnen bieden.

Wilt u ook advies en ondersteuning van JoHo Insurances?

 • Ja dat kan, OOK indien uw verzekering nu nog niet via JoHo Insurances loopt.

Zijn daar kosten aan verbonden? 

 • Nee, en ook uw premie wijzigt niet als wij als adviseur aan uw polis worden gekoppeld.

Hoe kan ik dit regelen? 

 • Stuur ons per email (info@johoinsurances.org) een verzoek om uw verzekering met polisnummer XXXX per eerstvolgende mogelijkheid via JoHo Insurances te laten lopen. Er verandert dan niets aan uw verzekering, maar u verkrijgt daarmee wel de mogelijkheid om alles (behalve persoonlijke/medische gegevens) met betrekking tot uw verzekering met ons te bespreken.

4. Zijn er mogelijkheden om over te stappen op een andere verzekering?

JoHo Insurances biedt internationale ziektekostenverzekeringen van verschillende aanbieders, Nederlanders aanbieders en buitenlandse internationale aanbieders. Vul gerust het (vrijblijvende) online adviesformulier op onze website in. U krijgt hiermee:

 • Een overzicht van alle mogelijkheden.
 • Inzicht in premies en voorwaarden en verschillen.
 • Tips en informatie met betrekking tot het overstappen op een andere verzekering inclusief informatie over het medisch acceptatieproces.
 • Persoonlijk advies 

Of het zinvol is om over te stappen, is op dit moment nog niet te beoordelen, omdat nog niet alle informatie beschikbaar is, en omdat wij uw persoonlijke situatie en wensen nog niet kennen.

5. Contactmogelijkheden JoHo Insurances

Bij voorkeur maakt u gebruik van een van de volgende contactmogelijkheden: 

Wij zullen binnen twee werkdagen op uw verzoek reageren.

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Google Reviews voor JoHo Insurances / Expatverzekering.nl

4.9 van 5 op basis van 47 Google reviews
Nienke
JoHo was aangeraden door een vriendin en ze hebben direct contact met mij opgenomen. De informatie was heel duidelijk en ik ben goed geadviseerd en geholpen met het afsluiten van mijn verzekeringen. Dit in tegenstelling tot internationale grote verzekeringen die veel verwarrende informatiegeven. Joho Insurances is absoluut een aanrader voor iedereen die langdurig in het buiteland verblijft. Niet alleen voor een zorgverzekering maar ook goede opties voor andere verzekeringen. Een super goede service!
Bram
In de afgelopen 6 jaar heb gebruik gemaakt van Joho voor mijn expat verzekeringen. De service was altijd goed, ik kreeg altijd snel reactie in duidelijke en met correcte informatie, daarbij waren de medewerkers erg behulpzaam. Bij deze raad ik mensen die naar het buitenland verhuizen, aan om met Joho contact op te nemen voor het verkrijgen van informatie over wat te regelen (uitschrijven uit NL etc.) en om verzekerd te zijn in het buitenland.
Elles
Hele goede ervaringen met JoHo. Reageren altijd binnen een dag op je mail. Zoeken alles voor je uit en geven een goed advies voor vaak complexe vragen.
Helena
Wat een geweldige dienstverlening biedt JoHo! Ik ben verhuisd naar Colombia en zat met allerlei vragen rondom mijn ziektekostenverzekering. Ik werd door het team van JoHo echt fantastisch geïnformeerd, ongeacht het teamlid dat mijn mails beantwoordde. Snelle en op-maat-gemaakte antwoorden waar ik echt heel veel aan had. De uitstekende website wijst je op voor- & nadelen van lokaal verzekeren, heel belangrijk in deze tijden. En ze hebben een goed aanbod van internationale ziektekostenverzekeringen die je via hen kunt afsluiten, soms met korting. En 't meest opmerkelijke vond ik de enorme klantvriendelijkheid, terwijl ze nog niets aan mij verdienden... oftewel: aarzel geen seconde als je goed en snel advies wilt. JoHo is je team!