Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijvblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Registratie Niet-ingezetenen (RNI) - Nederlanders in het Buitenland

Gepubliceerd: 
Friday, 22 May, 2020
Registratie Niet-ingezetenen (RNI) - Nederlanders in het Buitenland

Registratie Niet-ingezetenen (RNI) - Nederlanders in het Buitenland

U verblijft langdurig in het buitenland, en om deze reden moet u zich uitschrijven bij de BasisRegistratie Personen (BRP), ook wel "uitschrijven bij de gemeente" genoemd omdat:

  • U langer dan 8 maanden buiten Nederland verblijft
  • U niet meer woonachtig bent in deze gemeente

Hoe kunnen instanties u dan bereiken?

In een aantal gevallen is het van belang dat de officiële instanties u wel kunnen bereiken. Denk aan situaties waarin u belastingplichtig blijft in NL, een uitkering ontvangt uit Nederland, of dat u in ieder geval de mogelijkheid wilt openhouden dat men u weet te vinden, mocht het nodig zijn.

Briefadres of Postadres?

Dit soort inschrijvingen zijn niet bedoeld voor Nederlanders die langdurig in het buitenland zijn. een enkele keer spreekt men over een postadres, terwijl er formeel sprake is van een echte/volledige inschrijving. wees hier voorzichtig mee, want een echte inschrijving kan consequenties hebben, die niet altijd gewenst zijn. Wat dan wel?:

Registratie Niet-ingezetenen (RNI)

De RNI is bedoeld voor Nederlanders die langdurig in het buitenland verblijven, en die een relatie hebben of willen houden met de Nederlandse overheid.

Link www.expatverzekering.nl - JoHo Insurances

Links overheid:

 

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.