Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Allianz Care en Corona - International Health Insurance

Gepubliceerd: 
Thursday, 26 March, 2020
logo Allianz care

Tips en diensten voor verzekerden

Allianz heeft zelf een website waar ze informatie omtrent het Coronavirus up to date houden. Bekijkt u dus ook die pagina voor volledige informatie. U vindt die pagina via deze link

1. Wees voorzichtig met ziekenhuisbezoek

Heb je symptomen, volg de richtlijnen van de overheid of bel je dokter/huisarts. Ga niet direct naar een ziekenhuis, de kans is aanwezig dat je een besmetting oploopt dan wel verspreidt.

 

2. Outpatient kosten (behandeling en test)

Ook wanneer je geen Outpatient dekking in de polis hebt opgenomen, geeft Allianz wel dekking voor outpatient testing en behandeling, zolang je symptomen hebt en de behandeling/ testing is voorgeschreven door een arts. De kosten voor testing moeten reasonable en costumary zijn omdat sommige klinieken bizarre bedragen vragen voor testen. Volg hiervoor de richtlijnen die gelden in het land waar je woont of verblijft. 

 

3. "Corona check" en vergoedingen voor vaccinatie tegen Covid-19

Je kunt een online "corona check" doen - vul je symptomen in en je krijgt te horen hoe groot de kans is dat je Corona hebt via https://medi24.ch/en/coronacheck/

Ten aanzien van vaccinatie geeft Allianz de volgende dekking:

"Allianz will cover the cost for vaccination against Covid-19, where it is not offered for free (or is only partially sponsored) by the government of the country in which you are resident. The vaccine must be fully developed (including passing all pre-licensure clinical trials), approved and licensed for use in the jurisdiction in which it is being requested and the cost must be reasonable and customary within that jurisdiction. We will not cover any travel costs that may have been incurred when availing of this benefit."

 

4. Dekking buiten area of cover

Door alle beperkingen om te reizen is het voor veel mensen die op reis waren, nu lastig om terug te gaan naar huis. Dekking buiten area of cover is daarom verlengd van 6 weken naar 90 dagen als je door reisrestricties niet terug kunt naar area of cover. Heb je langer dekking nodig dan die 90 dagen omdat je niet binnen 90 dagen kunt terugkeren naar jouw area of cover, bel Allianz Helpline

 

5. Reisadviezen via World Aware

Je kunt gebruik maken van reisadviezen via World Aware;  zij hebben veel content over Corona, en geven ook beperkt info over reis restricties: https://www.worldaware.com/resources/intelligence-alerts/covid-19-corona...

 

6. Lifeworks

Lifeworks: assistentie die digitaal of telefonisch bijstaat bij problemen zoals:  financiële problemen, psychische bijstand voor een ondernemer die geen werk meer heeft. https://awcsexpat.lifeworks.com/life/employee-assistance/articles/toolki...

 

 

 

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Google Reviews voor JoHo Insurances / Expatverzekering.nl

4.9 van 5 op basis van 47 Google reviews
Elles
Hele goede ervaringen met JoHo. Reageren altijd binnen een dag op je mail. Zoeken alles voor je uit en geven een goed advies voor vaak complexe vragen.
Helena
Wat een geweldige dienstverlening biedt JoHo! Ik ben verhuisd naar Colombia en zat met allerlei vragen rondom mijn ziektekostenverzekering. Ik werd door het team van JoHo echt fantastisch geïnformeerd, ongeacht het teamlid dat mijn mails beantwoordde. Snelle en op-maat-gemaakte antwoorden waar ik echt heel veel aan had. De uitstekende website wijst je op voor- & nadelen van lokaal verzekeren, heel belangrijk in deze tijden. En ze hebben een goed aanbod van internationale ziektekostenverzekeringen die je via hen kunt afsluiten, soms met korting. En 't meest opmerkelijke vond ik de enorme klantvriendelijkheid, terwijl ze nog niets aan mij verdienden... oftewel: aarzel geen seconde als je goed en snel advies wilt. JoHo is je team!
Karen
Ik ben ontzettend tevreden met JoHo en kan ze erg aanraden. Ze hebben me uitstekend geholpen en uitgebreid advies gegeven welke verzekering en welk pakket het beste bij mijn specifieke werk-in-het-buitenland-situatie past. Op e-mails met vragen krijg ik altijd zeer snel en adequaat antwoord.
Bram
In de afgelopen 6 jaar heb gebruik gemaakt van Joho voor mijn expat verzekeringen. De service was altijd goed, ik kreeg altijd snel reactie in duidelijke en met correcte informatie, daarbij waren de medewerkers erg behulpzaam. Bij deze raad ik mensen die naar het buitenland verhuizen, aan om met Joho contact op te nemen voor het verkrijgen van informatie over wat te regelen (uitschrijven uit NL etc.) en om verzekerd te zijn in het buitenland.