Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

OOM Verzekeringen en het Coronavirus

Gepubliceerd: 
Tuesday, 8 September, 2020

Wat is er wel en wat is er niet gedekt bij mijn OOM Verzekering?

OOM Verzekeringen (OOM Wonen in het Buitenland en OOM Tijdelijk in het Buitenland) biedt een ruime dekking wat betreft risico's die gerelateerd zijn aan het Coronavirus. Voor de belangrijkste risico's is er dekking. Op enkele punten zijn beperkingen van toepassing. OOM Verzekeringen geeft op de eigen website een duidelijke uitleg. Wij raden aan deze eerst door te lezen:

Laatste update 5 januari 2021:

1. Verlengen van een OOM Tijdelijk, OOM Voorlopig Verblijf, OOM Schengen en OOM Studeren (in het buitenland / in Nederland)

Voor iedereen die bovengenoemde OOM verzekering heeft, is het gedurende de Coronacrisis (en tot nader bericht van OOM) mogelijk om deze met drie maanden te verlengen (ook als u hem al eerder heeft verlengd of als u de maximale looptijd heeft bereikt) zonder verder aanvullende informatie. Op onze ziektekostenverzekeringen zijn medische kosten, die verband houden met het coronavirus gedekt.

2. Ziektekostenverzekering

  • Indien het onderdeel ziektekosten is meeverzekerd, vallen medische kosten ivm covid-19 die tijdens de verzekerde periode ontstaan onder de dekking conform dekking en voorwaarden, tot de einddatum van de verzekering.

3. Annuleringsdekking

  • OOM Verzekeringen heeft per 10 maart 2020 dekking in verband met het Coronavirus uit de extra annuleringsdekking gehaald.

Hiermee ziet u ook dat situaties en dekkingen kunnen wijzigen, op basis van veranderingen van de situatie. Bezoek deze pagina dus regelmatig, om te zien of er geen nieuwe wijzigingen zijn.

4. Rechtsbijstandsverzekering OOM 

Heeft u een conflict met betrekking tot Corona? Dan valt dit conflict alleen onder de dekking van de rechtsbijstandsverzekering van OOM als u deze voor 6 april 2020 heeft afgesloten of toegevoegd heeft aan uw polis. 

5. Let op met betrekking tot de SOS dekking

Er kan dekking zijn, maar dekking moet redelijkerwijs uitvoerbaar zijn, en dat is in deze tijden niet te garanderen. Denk aan:

  • Beschikbaarheid van personeel
  • Beschikbaarheid van transport
  • Is het verantwoordelijk voor personeel om de werkzaamheden uit te laten voeren?
  • Zijn er reismogelijkheden?
  • zijn er elders bedden beschikbaar?

Om overbelasting bij hulpverlening te voorkomen, bel alarmcentrales alleen in geval van daadwerkelijk nood

6. Vragen en informatie

Websites:

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot uw het verzekeringspakket? Stuurt u ons deze vragen graag per email, gericht aan: info@johoinsurances.org

Heeft u vragen na het lezen van deze informatie? Stuurt u ons deze vragen graag per email, gericht aan: info@johoinsurances.org

7. De buitenlandverzekeringen van OOM Verzekeringen

Meer informatie over alle verzekeringen van OOM Verzekeringen vindt u op onze website.

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Google Reviews voor JoHo Insurances / Expatverzekering.nl

4.9 van 5 op basis van 47 Google reviews
Karen
Ik ben ontzettend tevreden met JoHo en kan ze erg aanraden. Ze hebben me uitstekend geholpen en uitgebreid advies gegeven welke verzekering en welk pakket het beste bij mijn specifieke werk-in-het-buitenland-situatie past. Op e-mails met vragen krijg ik altijd zeer snel en adequaat antwoord.
Helena
Wat een geweldige dienstverlening biedt JoHo! Ik ben verhuisd naar Colombia en zat met allerlei vragen rondom mijn ziektekostenverzekering. Ik werd door het team van JoHo echt fantastisch geïnformeerd, ongeacht het teamlid dat mijn mails beantwoordde. Snelle en op-maat-gemaakte antwoorden waar ik echt heel veel aan had. De uitstekende website wijst je op voor- & nadelen van lokaal verzekeren, heel belangrijk in deze tijden. En ze hebben een goed aanbod van internationale ziektekostenverzekeringen die je via hen kunt afsluiten, soms met korting. En 't meest opmerkelijke vond ik de enorme klantvriendelijkheid, terwijl ze nog niets aan mij verdienden... oftewel: aarzel geen seconde als je goed en snel advies wilt. JoHo is je team!
Kristof
JOHO heeft mij vanaf het begin uitstekend geholpen met mijn verzekeringen in het buitenland. Niet alleen bieden ze zeer goede prijzen aan (ik denk dat ik voor Nederland niets goedkoper vond), hun klantendienst is razendsnel en je krijgt persoonlijke opvolging (aka geen copy-paste tekstjes). Ik kan JOHO enkel maar aanraden voor verzekeringen als je een tijdelijke werkvisa hebt voor het buitenland en ik hoop dat JOHO de uitstekende service kan blijven geranderen. Top werk! 5 sterren welverdiend!
Toon
JoHo heeft me prima geholpen met het (voorbij de formele opzegdatum) stopzetten van een verzekering. Dwz dat JoHo ook een extra stapje zet ingeval de business relatie tot een eind zal komen. Klasse!!!