Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Goudse Expat & Goudse SOS & Goudse NGO - het Coronavirus

Gepubliceerd: 
Tuesday, 8 September, 2020
Goudse Expat Pakket

Wat is er wel en wat is er niet gedekt bij de Goudse verzekeringen?

Het Goudse Expat Pakket, het Goudse SOS Pakket en het Goudse NGO Pakket bieden een ruime dekking wat betreft risico's die gerelateerd zijn aan het Coronavirus (COVID-19-virus). Voor de belangrijkste risico's is er dekking, en zijn er geen bijzondere uitsluitingen van toepassing. Ondanks dat de Goudse één van de betere dekkingen in de markt biedt, gelden er op enkele punten wel beperkingen. Deze beperkingen waren standaard al in de voorwaarden opgenomen, maar met de huidige situatie is het zinvol deze hier expliciet te benoemen.

 

 • Laatste update: 1/12/2021

 

1. Ziektekostenverzekering

 • Reguliere dekking.
 • Geen beperkingen, geen specifieke uitsluiting voor epidemie/pandemie.
 • Corona-testen t.b.v. toegang tot een land (dus testen zonder dat er sprake is van symptomen) wordt beperkt vergoed. De Goudse zegt hierover: " Heeft de expat een negatief testresultaat nodig om te mogen reizen/vliegen? Dan zijn de kosten normaal gesproken voor de klant zelf. Maar gezien de bijzondere omstandigheden komen we de klant in 2020 tegemoet met een eenmalige vergoeding van maximaal € 25,- per persoon."

Coronavaccin
Sinds 18/11/2020 is er ook voor volwassenen dekking voor inenting met een vaccin tegen corona, zodra dit beschikbaar is. Het moet dan gaan om vaccinatie in het buitenland met een vaccin dat goedgekeurd is door Nederland of de EU. Wij vergoeden hiervoor in totaal tijdens de volledige looptijd van de verzekering maximaal € 100,- per persoon. Op deze vergoeding is uw gebruikelijke eigen risico van toepassing.

Het Goudse SOS Pakket bevat geen ziektekostenverzekering, maar wel dekking voor onvoorziene spoedeisende medische kosten tijdens reizen buiten het woonland. Deze dekking tijdens reizen buiten het woonland biedt dekking voor spoedeisende onvoorziene kosten als gevolg van een corona besmetting.

2. SOS-verzekering

 • Reguliere dekking voor medische evacuatie en repatriëring (indien onderdeel ziektekosten is meeverzekerd).
 • Alleen voor gebieden waar BuZa code Rood voor af geeft geldt een (reguliere, niet specifiek corona gerelateerde) maximering van de SOS vergoeding tot 75.000 euro.
 • Extra reis- en verblijfskosten anders dan door ziekte, ongeval en overlijden zijn niet gedekt.

Let op!

Er kan dekking zijn, maar dekking moet redelijkerwijs uitvoerbaar zijn, en dat is in deze tijden niet te garanderen. Denk aan:

 • Beschikbaarheid van personeel
 • Beschikbaarheid van transport
 • Is het verantwoordelijk voor personeel om de werkzaamheden uit te laten voeren?
 • Zijn er reismogelijkheden?
 • zijn er elders bedden beschikbaar?

 

3. Reisverzekering (bagage en annulering)

 • Geen dekking voor annuleringskosten omwille van Corona/Reisadvies.
 • Extra reis- en verblijfskosten zijn niet gedekt.

 

4. Overige verzekeringen

 • Tandheelkunde: geen bijzonderheden
 • Particuliere aansprakelijkheid: geen bijzonderheden
 • Inboedel: geen bijzonderheden
 • Ongevallen: geen bijzonderheden (geen dekking voor ziektes)
 • Arbeidsongeschiktheid: geen bijzonderheden

 

5. Kosten in verband met Quarantaine en tests om een land in te mogen reizen?

Deze kosten, om een land in of uit te mogen reizen, vallen helaas niet onder de dekking van de verzekering

 

6. Informatie en vragen

Websites:

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot uw het verzekeringspakket? Stuurt u ons deze vragen graag per email, gericht aan: info@johoinsurances.org

7. De expatverzekeringen van de Goudse Verzekeringen

Meer informatie over de expatverzekeringen van de Goudse Verzekeringen vindt u op onze website.

 

Wij hebben ons best gedaan de informatie juist weer te geven. Desondanks zijn wij niet aansprakelijkheid voor eventuele fouten en indien de verzekeraar de schade anders afhandelt dan omschreven. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor wijzigingen die de verzekeraar tussentijds toepast.

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Google Reviews voor JoHo Insurances / Expatverzekering.nl

4.9 van 5 op basis van 47 Google reviews
Bram
In de afgelopen 6 jaar heb gebruik gemaakt van Joho voor mijn expat verzekeringen. De service was altijd goed, ik kreeg altijd snel reactie in duidelijke en met correcte informatie, daarbij waren de medewerkers erg behulpzaam. Bij deze raad ik mensen die naar het buitenland verhuizen, aan om met Joho contact op te nemen voor het verkrijgen van informatie over wat te regelen (uitschrijven uit NL etc.) en om verzekerd te zijn in het buitenland.
Kristof
JOHO heeft mij vanaf het begin uitstekend geholpen met mijn verzekeringen in het buitenland. Niet alleen bieden ze zeer goede prijzen aan (ik denk dat ik voor Nederland niets goedkoper vond), hun klantendienst is razendsnel en je krijgt persoonlijke opvolging (aka geen copy-paste tekstjes). Ik kan JOHO enkel maar aanraden voor verzekeringen als je een tijdelijke werkvisa hebt voor het buitenland en ik hoop dat JOHO de uitstekende service kan blijven geranderen. Top werk! 5 sterren welverdiend!
Karen
Ik ben ontzettend tevreden met JoHo en kan ze erg aanraden. Ze hebben me uitstekend geholpen en uitgebreid advies gegeven welke verzekering en welk pakket het beste bij mijn specifieke werk-in-het-buitenland-situatie past. Op e-mails met vragen krijg ik altijd zeer snel en adequaat antwoord.
Lysanne
Ik heb via JoHo mijn expat verzekeringen geregeld toen ik een paar jaar in Duitsland ging wonen. Ik heb altijd heel vriendelijk en hulpvaardig contact met ze gehad, zowel in persoon als via de email, en het heeft me zo heel veel rompslomp gescheeld. Zeker een aanrader voor expats!