Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Goudse Expat Pakket - veranderingen 2020

Gepubliceerd: 
Friday, 28 February, 2020
Goudse Expat Pakket

Veranderingen 2020

Het Goudse Expat Pakket is een veel gekozen verzekeringspakket voor Nederlanders die langere tijd in het buitenland gaan werken. Uitgezonden wordt door uw werkgever of op eigen initiatief (digital nomads, freelancers, zelfstandige ondernemers, buitenlandse werkgever). Dit pakket biedt de volgende verzekeringen:

 1. SOS
 2. Ziektekosten 
 3. Tandheelkundige kosten
 4. Ongevallendekking
 5. Inboedel in het buitenland
 6. Reisbagage en annulering
 7. Arbeidsongeschiktheid    
 8. Rechtsbijstand
 9. Particuliere aansprakelijkheid    

Veranderingen voor 2020?

Voor dit jaar heeft de Goudse geen grote wijzigingen toegepast op het Goudse Expat pakket. Enkele kleine punten die zijn veranderd:

 • Kinderen kunnen ook na 21ste op de familie-polis blijven. 
 • Als er iemand overkomt ivm zieke verzekerde, hoeft dat geen familie meer te zijn.
 • Dekking Opsporing en redding is verhoogd van 12.500 naar 20.000. 
 • Dekking Logopedie toegevoegd bij Standaarddekking
   

Nieuwe Alarmcentrale
Een andere wijziging is dat de Goudse een andere alarmcentrale heeft: Healix. Deze alarmcentrale vervangt de Nederlandse alarmcentrale VHD. Healix heeft meer internationale contact en kennis over ziekenhuizen wereldwijd. Dit moet er voor zorgen dat er nog voor sneller contact kan worden gelegd met ziekenhuizen wereldwijd, dat de administratieve afhandeling sneller verloopt en dat de kosten van medische behandelingen beter uit-onderhandelt kunnen worden met de ziekenhuizen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de zorg. Hierdoor kan de premie-stijging beperkt kan worden, waardoor de verzekerden dus ook baat hebben bij deze wisseling van alarmcentrale.

Voor verzekerden is het belangrijkste praktische aspect van de wijziging dat de voertaal met de alarmcentrale Engels is geworden.

Meer informatie

Op de productpagina op onze website is de volgende informatie te vinden:

 • Tips en informatie
 • Premie
 • Dekking
 • Voorwaarden 
 • Online offerte maken
 • Aanvraagformulier
 • Instructies
 • Stel uw vraag
   

Indien u vragen heeft over dit verzekeringspakket, kunt u op de productpagina alle relevante informatie.  Ook kunt u gebruik maken van ons adviesformulier of via email of telefoon contact opnemen.

 

Labels: 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Google Reviews voor JoHo Insurances / Expatverzekering.nl

4.9 van 5 op basis van 47 Google reviews
Elles
Hele goede ervaringen met JoHo. Reageren altijd binnen een dag op je mail. Zoeken alles voor je uit en geven een goed advies voor vaak complexe vragen.
Kristof
JOHO heeft mij vanaf het begin uitstekend geholpen met mijn verzekeringen in het buitenland. Niet alleen bieden ze zeer goede prijzen aan (ik denk dat ik voor Nederland niets goedkoper vond), hun klantendienst is razendsnel en je krijgt persoonlijke opvolging (aka geen copy-paste tekstjes). Ik kan JOHO enkel maar aanraden voor verzekeringen als je een tijdelijke werkvisa hebt voor het buitenland en ik hoop dat JOHO de uitstekende service kan blijven geranderen. Top werk! 5 sterren welverdiend!
Nienke
JoHo was aangeraden door een vriendin en ze hebben direct contact met mij opgenomen. De informatie was heel duidelijk en ik ben goed geadviseerd en geholpen met het afsluiten van mijn verzekeringen. Dit in tegenstelling tot internationale grote verzekeringen die veel verwarrende informatiegeven. Joho Insurances is absoluut een aanrader voor iedereen die langdurig in het buiteland verblijft. Niet alleen voor een zorgverzekering maar ook goede opties voor andere verzekeringen. Een super goede service!
Lysanne
Ik heb via JoHo mijn expat verzekeringen geregeld toen ik een paar jaar in Duitsland ging wonen. Ik heb altijd heel vriendelijk en hulpvaardig contact met ze gehad, zowel in persoon als via de email, en het heeft me zo heel veel rompslomp gescheeld. Zeker een aanrader voor expats!