Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijvblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Reviews en klantbeoordelingen over JoHo Insurances

Gepubliceerd: 
Friday, 8 November, 2019
Google reviews JoHo insurances

Google reviews over JoHo Insurances

 

Voordat men gebruik maakt van diensten van een bedrijf of organisatie, wordt ter oriëntatie veel gebruik gemaakt van online reviews en beoordelingen om een beeld te krijgen van de dienstverlening en betrouwbaarheid. Een review via een externe website geeft natuurlijk een betrouwbaarder beeld dan reviews op de website van de organisatie zelf. Reviews en klantbeoordelingen over JoHo Insurances zijn te vinden op Google reviews. Hier kunt u een beeld krijgen van wat klanten van onze werkzaamheden vinden en hoe ze onze dienstverlening hebben beoordeeld. Als adviseur / bemiddelaar / broker voor internationale verzekeringen hebben wij vaak jarenlang contact met een verzekerde of contactpersoon van een werkgever, zeker indien zich problemen voordoen. Denk bij problemen aan een (ernstige) ziekte, overlijden, arbeidsongeschiktheid, diefstal en andere vervelende gebeurtenissen. Goede en betrouwbare dienstverlening is dus van belang.

 

Google reviews

Op 8 november 2019 hadden wij 17 reviews. Het schrijven van een review over een verzekeringsadviseur is natuurlijk anders dan het schrijven van een review over een restaurant. Een review wordt vaak geschreven na afloop van de dienstverlening. Een restaurantbezoek beperkt zich tot een middag of een avond, daarna kan men een review schrijven. Als verzekeringsadviseur en bemiddelaar voor (vaak langlopende) internationale verzekering zijn wij vaak jarenlang, of zelfs levenslang, betrokken bij de klanten. Dat is een doorlopend proces.

 

Google bedrijfspagina en Google reviews van JoHo Insurances.

Online zijn de reviews te bekijken, op de JoHo Insurances bedrijfspagina bij Google.

 

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.