Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Nieuwsblogs

19-08-2019 - Goed verzekerd zijn bij emigratie

"Er komt veel kijken bij emigratie. Zeker de laatste periode voor vertrek is de “regeldruk”  groot. JoHo Insurances assisteert bij de verzekeringszaken. Emigratie heeft namelijk grote gevolgen voor de lopende verzekeringen in Nederland. Waar dient u bij emigratie voor wat betreft dit thema rekening mee te houden?"

01-06-2019 - Wat kost een expatverzekering?

Wat kost een expatverzekering (internationale ziektekostenverzekering)? Wist u dat een expatverzekering in sommige situaties ook goedkoper kan zijn dan de Nederlandse basiszorgverzekering? Er zijn veel soorten verzekeringen van vele verschillende verzekeraars. Welke is goed, betrouwbaar, en niet te duur? “Duur” is lang niet altijd “Goed”.... (lees verder)

19-02-2019 - Naar het buitenland en de eigen woning in Nederland: let op!

Mensen die naar het buitenland vertrekken, beseffen niet altijd dat de woning vaak onverzekerd raakt. Verzekeraars bieden vaak geen dekking meer als u zich uitschrijft of de woning verhuurt. Of wellicht beide! Laat uw woning goed verzekerd achter met onze hulp. 

Wereldkaart

19-02-2019 - Top 10 populairste landen om te wonen en werken

Welke bestemmingen waren in 2018 het populairst onder expats en emigranten? Op basis van alle informatie en adviesaanvragen bij JOHO Insurances van expats, emigranten, gepensioneerden, digital nomads, volunteers en ieder ander die langdurig naar het buitenland gaat, hebben wij de populariteit van landen op... (lees verder)

12-02-2019 - Heeft u de Emigratiebeurs 2019 gemist?

Op 9 en 10 februari 2019 vond de jaarlijkse Emigratiebeurs in Houten plaats. Ook JoHo Insurances was daar met een stand aanwezig. Heeft u de beurs gemist, maar had u toch graag met ons willen spreken? Geen probleem.

11-02-2019 - Ziektekostenverzekeringen in de USA - een update

Bent u op zoek naar een ziektekostenverzekering voor in de USA? Wij kunnen u helpen met een dekking tot kostprijs en tegen premies die vaak lager zijn dan lokale aanbieders. 

07-02-2019 - Digital Nomads: hoe regel je de internationale verzekeringen?

Internationaal en locatie onafhankelijk wonen en werken is een droom voor veel mensen. Er zijn veel mogelijkheden. In dit artikel gaan we in op de vraag: hoe regel je als Digital Nomad de juiste internationale verzekeringen? Leven als een digital nomad heeft namelijk invloed op... (lees verder)

28-01-2019 - Bezoek ons op de Emigratiebeurs op 9 of 10 februari 2019

 

Al 20 jaar staan wij op de Emigratiebeurs, om potentiële emigranten te informeren en adviseren.

De beurs voor iedereen die droomt van:

06-11-2018 - De premie-ontwikkeling van internationale ziektekostenverzekeringen 2019

De premies voor internationale ziektekostenverzekeringen worden jaarlijks herzien door de verzekeraars. Wij houden die ontwikkelingen uiteraard goed in de gaten en brengen u graag op de hoogte.

21-12-2017 - Hoe lang duurt het aanvragen van een expatverzekering?

Laten we er vanuit gaan dat je vertrekt uit Nederland en dat je geen recht meer hebt op de Nederlandse basisverzekering. De meeste mensen zullen wel een verzekering willen hebben tegen ziektekosten. Een internationale ziektekostenverzekering is dan een uitkomst.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).