Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Nieuwsblogs

06-11-2018 - De premie-ontwikkeling van internationale ziektekostenverzekeringen 2019

De premies voor internationale ziektekostenverzekeringen worden jaarlijks herzien door de verzekeraars. Wij houden die ontwikkelingen uiteraard goed in de gaten en brengen u graag op de hoogte.

01-06-2018 - Wat kost een expatverzekering?

Veel mensen willen graag weten wat een expatverzekering (internationale ziektekostenverzekering) kost. wist u dat een expatverzekering in veel gevallen goedkoper kan zijn dan de Nederlandse basiszorgverzekering? Er zijn veel soorten verzekeringen van vele verzekeraars. Welke is goed, betrouwbaar, en niet te duur? “Duur” is lang niet altijd... (lees verder)

21-12-2017 - Hoe lang duurt het aanvragen van een expatverzekering?

Laten we er vanuit gaan dat je vertrekt uit Nederland en dat je geen recht meer hebt op de Nederlandse basisverzekering. De meeste mensen zullen wel een verzekering willen hebben tegen ziektekosten. Een internationale ziektekostenverzekering is dan een uitkomst.

02-12-2017 - Bezoek ons op de Emigratiebeurs op 10 of 11 februari

 

Al 20 jaar staan wij op de Emigratiebeurs, om potentiële emigranten te informeren en adviseren.

De beurs voor iedereen die droomt van:

15-11-2017 - Basis zorgverzekering stopzetten per 1 januari?

Eén van de meegestelde vragen in deze periode van het jaar, is of bij emigratie, ook de Nederlandse basis zorgverzekering moet worden stopgezet per 1 januari. Als er sprake is van vertrek uit Nederland, dan werkt dit anders. Gelukkig weten wij precies hoe het zit.

06-11-2017 - Goedkoopste opties voor expats in USA, nu Open Enrollment!

Are you an expat living in the USA? Take a look at our affordable insurance plans for expats in the USA, they offer several advantages. Arrange the insurance now, since Open Enrollement has started!

 

03-11-2017 - Emigreren begin 2018? Stel het regelen van verzekeringen niet uit.

Er komt weer een drukke periode aan. En tijdens de feestdagen en de vakanties zijn instanties en verzekeraars minder goed bezet en erg druk. Een goede reden om op tijd te starten met het regelen van alle vereiste administratieve zaken en verzekeringen.

25-10-2017 - Vraag advies en maak een afspraak voor 11 november 2017!

Wanneer je bezig bent met het voorbereiden van je vertrek, komt er veel op je af. En al dat bureaucratische gedoe is dan niet het leukst om mee bezig te zijn. Voor velen niet! We kunnen je goed een eind op weg helpen met informatie, tips en advies. En heb je al... (lees verder)

16-10-2017 - Trump zet plannen door, premiestijging verwacht in Amerika

Op 12 oktober 2017 kondigde president Trump aan dat hij de betalingen aan verzekeraars in het kade rvan "Obamacare" gaat stoppen.

27-09-2017 - Hoe uw huis in Nederland te verzekeren bij emigratie?

Het verhuren van woningen krijgt al geruime tijd veel aandacht. Of het nu gaat om verhuur, omdat de woningmarkt het zwaar heeft, of juist over de booming business zoals Airbnb in Amsterdam, er wordt veel over gezegd en geschreven.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org