Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Nieuwsblogs

28-03-2023 - Filetransfer JoHo Insurances

Met de Filetransfer service van JoHo Insurances kunt u op een veilige manier bestanden met persoonlijke informatie verzenden. Denk hierbij aan het toezenden van een aanvraag, een paspoort/id of een gezondheidsverklaring. 

 

05-12-2022 - Aansprakelijkheid eigenaar woning in Nederland

Indien u naar het buitenland vertrekt, dan vervallen vaak de reguliere (woon)verzekeringen in Nederland, waaronder ook de particuliere aansprakelijkheidsverzekering.

18-11-2022 - Verandering van premie en eigen risico keuzes

OOM Verzekeringen heeft deze week de veranderingen voor 2023 bekend gemaakt voor de volgende twee verzekeringen: OOM Tijdelijk in het Buitenland & OOM Wonen in het Buitenland.

09-11-2022 - Heb ik eigenlijk wel een reis- of ziektekostenverzekering nodig?

Geregeld krijgen wij vragen binnen over het nut van het hebben van een reis- of ziektekostenverzekering. Een goede verzekering kost geld, en het leven is al duur genoeg. En als je dan zelden tot nooit medische kosten maakt, dan snappen wij goed dat er vragen zijn over het nut... (lees verder)

21-10-2022 - Verzekeringen: duurzaam, groen, sociaal en maatschappelijk verantwoord?

De vraag in hoeverre aangeboden verzekeringen duurzaam, groen, sociaal en maatschappelijk verantwoord zijn, is actueel. Het antwoord is echter wat complexer.

Informatie van de verzekeraars zelf:

12-07-2022 - Safetywing Nomad Insurance

Sinds 2021 biedt JoHo Insurances ook de Safetywing Nomad Insurance reisverzekering aan. Deze internationale reisverzekering wordt internationaal sterk gepromoot. Op het eerste gezicht ziet het er uit als een goede internationale reisverzekering. In veel situaties kan deze reisverzekering worden gebruikt, dat maakt de reisverzekering flexibel. Nu... (lees verder)

05-05-2022 - Verzekeringen voor Ongevallen, Ziektekosten en Arbeidsongeschiktheid

Wanneer je een ongeval hebt gehad kun je te maken krijgen met medische kosten. Misschien kun je ook niet meer werken, waardoor je geen inkomen meer hebt. Welke verzekering kun je gebruiken om de medische kosten vergoed te krijgen? En welke verzekering zorgt voor een vervangend... (lees verder)

17-03-2022 - Verzekeraars en betrouwbaarheid

Voor welke verzekeraars kunnen wij bemiddelen?

JoHo Insurances doet met een heel aantal verzekeraars zaken, maar we hebben lang niet met alle aanbieders van reis- en verblijfsverzekeringen wereldwijd een samenwerking. Vanzelfsprekend is een aanbod van ‘alles’ in de praktijk ook onwerkbaar dus hanteren we een... (lees verder)

25-11-2021 - Hoe zit het met een brief- of postadres in Nederland?

Uitleg over de mogelijkheden en verschillen met betrekking tot Briefadres en Postadres, de rol van het RNI en de BRP.

29-10-2021 - JoHo Insurances biedt advies en ondersteuning

Per 1 januari 2022 brengt ONVZ haar verzekerden met een ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering onder bij OOM Verzekeringen. Dit betreft met name Nederlanders die langdurig buiten Nederland wonen en die een particuliere ziektekostenverzekering bij ONVZ hebben. JoHo Insurances... (lees verder)

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.