Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijvblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Nieuwsblogs

29-05-2020 - 10 tips voor bij het kiezen van een internationale ziektekostenverzekering

10 Tips bij het kiezen van een internationale ziektekostenverzekering voor expats, emigranten, digital nomads, volunteers en pensionados. De belangrijkste aandachtspunten die helpen bij het maken van een keuze tussen de verschillende internationale... (lees verder)

25-05-2020 - Digital Nomad: ingeschreven blijven bij de gemeente en KVK?

Veel van onze klanten gaan langdurig in het buitenland wonen en werken. Naast vragen over internationale verzekeringen (onze specialiteit), krijgen we ook vragen over inschrijving gemeente (BRP, RNI), KVK inschrijving, en fiscale zaken. De veelheid aan regels maakt het vaak complex,... (lees verder)

22-05-2020 - Registratie Niet-ingezetenen (RNI) - Nederlanders in het Buitenland

Woont u langdurig in het buitenland, bent u uitgeschreven bij de gemeente, maar wilt u wel bereikbaar zijn voor Nederlandse instanties? Schrijft u dan in bij het RNI:

21-04-2020 - Start juist nu de voorbereidingen op een vertrek naar het buitenland

Op dit moment is reizen is nauwelijks mogelijk en veel vliegtuigen staan aan de grond. Daarbij geldt voor veel landen een negatief reisadvies. Vertrekken naar het buitenland is nu dus nog erg lastig.

26-03-2020 - Allianz Care en Corona - International Health Insurance

Allianz heeft zelf een website waar ze informatie omtrent het Coronavirus up to date houden. Bekijkt u dus ook die pagina voor volledige informatie. U vindt die pagina via deze link

24-03-2020 - Internationale reis/ziektekostenverzekeringen met dekking voor Corona?

 

23-03-2020 - Noodhulp voor gestrande reizigers: Bijzondere Bijstand Buitenland

“Bijzondere Bijstand Buitenland” is een nieuwe platform van de reisbranche, verzekeraars, luchtvaartmaatschappijen en de Rijksoverheid om gestrande Nederlandse reizigers te helpen met hun terugkeer naar Nederland.

23-03-2020 - “Corona-dekking” nodig om Thailand binnen te komen

Sinds 22 maart is er een speciale verzekeringsverklaring nodig om Thailand binnen te komen. Er dient verklaring te worden overhandigd waarin staat dat de reis/ziektekostenverzekering aan de volgende vereisten voldoet:

20-03-2020 - Bupa Travel and Schengen Corona

 

 

UPDATE MAART 2020 ivm Coronavirus / COVID-19

16-03-2020 - International Expat Insurance and the Coronavirus

"On 31 December 2019, the World Health Organisation (WHO) China Country Office was informed of cases of pneumonia of unknown cause detected in Wuhan City,Hubei Province of China. A novel coronavirus (2019-nCoV) was identified as the causative virus by Chinese authorities on 7 January.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.