Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Zwitserland

Zwitserland

 

Zwitsers zorgstelsel LAMAL

In Zwitserland geldt een publiek ziektekostenstelsel, LAMAL. Dit stelsel heeft overeenkomsten met het Nederlandse zorgstelsel en de basiszorgverzekering. Per kanton is er een regiokantoor, en regels kunnen iets verschillen per kanton. De Zwitserse zorgverzekering is echter relatief wel duur, een stuk duurder dan we in Nederland zijn gewend. In verschillende situaties kan het wenselijk zijn om een private verzekering te hebben:

  1. Voor volledige dekking buiten Zwitserland (grensarbeiders, of om de vrijheid te behouden om in NL behandeld te worden);
  2. Premie besparen;
  3. Om een verzekering te hebben die kan worden meegenomen bij verhuizing naar een ander land.

Vrijstelling verkrijgen voor het Zwitserse stelsel en zelf een private verzekering kiezen?

Onder bepaalde voorwaarden kan men worden vrijgesteld van verplichte deelname aan het Zwitserse stelsel. Het kantoor in het betreffende kanton kan hier uitleg over geven, en de benodigde formulieren (Bestaetigung Versicherungsschutz of Befreiung von der Versicherungspflicht) toesturen. In veel gevallen kunnen wij u helpen met het regelen van een goede vervangende en voordeligere private zorgverzekering.

 

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).