Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Naar Frankrijk

 

Bij wonen en werken in Frankrijk gelden verschillende aandachtspunten:

Franse zorgstelsel

In Frankrijk geldt ook een nationaal zorgstelsel. Indien u daar voor in aanmerking komt, dan is dat een voordelige manier om op fatsoenlijke wijze verzekerd te zijn. Komt u daar niet voor in aanmerking? Dan hebben wij voor u verschillende mogelijkheden om u particulier te verzekeren voor ziektekosten in Frankrijk.

Huurwoning - huurdersaansprakelijkheid

In verschillende Europese landen (waaronder Frankrijk) is een huurder aansprakelijk voor schade die wordt aangebracht aan de huurwoning. Dit is anders geregeld dan in Nederland, dus verzekeringstechnisch is dit een belangrijk aandachtspunt. Schade aan een huurwoning valt namelijk niet onder de dekking van reguliere aansprakelijkheidsverzekeringen. Wij adviseren om dit aspect lokaal in Frankrijk te verzekeren, omdat dit naar verwachting het beste aansluit op de lokale wet- en regelgeving, en ook goedkoper is dan via een internationale verzekering. Lukt het echter niet om in Frankrijk hiervoor een geschikte verzekering te vinden, dan kunnen wij u hier wel mee helpen.

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.