Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Landen

Indonesië

Vlag Indonesie

Op deze pagina vindt u informatie en aandachtspunten over geschikte ziektekostenverzekeringen voor als u in Indonesië gaat wonen.

Naar andere landen

In veel landen spelen specifieke issues rondom ziektekostenverzekeringen en nationale stelsels. Wij proberen van landen met hele specifieke regels de belangrijkste aandachtspunten in kaart te brengen.

Naar de USA

Voor Expats en Emigranten die in de USA wonen en werken gelden specifieke aandachtspunten wat betreft de ziektekostenverzekering. Denk aan de hoogte van medische kosten, de afwegingen rondom lokaal verzekeren, de PPACA en de hoge premies voor ziektekostenverzekeringen.

Naar de UK

Bij wonen en werken in de UK gelden verschillende aandachtspunten met relatie tot de NHS (Nationaal Health Service) en de Brexit.

Naar Frankrijk

Bij wonen en werken in Frankrijk gelden verschillende aandachtspunten met relatie tot het Franse zorgstelsel, huren en huurdersaansprakelijkheid.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.