Pensioen - Uitkeringsfase

De uitkeringsfase van het pensioen

Veelgestelde vragen:

  • Wordt de Nederlandse AOW uitbetaald als ik permanent in het buitenland woon?
  • Wordt mijn Nederlandse pensioen uitbetaald als ik permanent in het buitenland woon?
  • Waar betaal ik belasting over mijn pensioen?
  • Wat wordt bedoeld met het woonlandbeginsel?
  • Kan ik mijzelf afschermen tegen het valuta risico als ik niet meer in een lidstaat van de Europese Unie woon?

Pensioenadvies op maat

De genoemde aandachtspunten zijn typische vragen voor de specialisten waarmee JoHo insurances samenwerkt en waar wij u graag mee in contact brengen. Quintes Pensioenadviseurs BV zorgen voor de antwoorden op uw vragen. Indien u het contactformulier invult zullen wij ervoor zorgen dat Quintes Pensioenadviseurs BV contact met u opneemt.

Aan het verkrijgen van pensioenadvies zijn kosten verbonden die u rechtstreeks aan dit bedrijf betaalt. Quintes Pensioenadviseurs BV werkt uitsluitend op basis van een uurtarief en op basis van uw wensen en benodigdheden zal een op maat gemaakt advies worden gemaakt.

Doordat persoonlijke situaties sterk van elkaar kunnen verschillen is het niet mogelijk om op voorhand aan te geven wat de kosten van het pensioenadvies voor u zal zijn. Quintes Pensioenadviseurs BV zal op voorhand een duidelijke inschatting maken van de kosten zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Het invullen van het contactformulier en het eerste contact met Quintes Pensioenadviseurs BV zijn in ieder geval kosteloos. Tijdens dit contact met u zullen ze u informeren over de kosten van het advies.