Pensioen - Uitkeringsfase

De uitkeringsfase van het pensioen

Veelgestelde vragen:

  • Wordt de Nederlandse AOW uitbetaald als ik permanent in het buitenland woon?
  • Wordt mijn Nederlandse pensioen uitbetaald als ik permanent in het buitenland woon?
  • Waar betaal ik belasting over mijn pensioen?
  • Wat wordt bedoeld met het woonlandbeginsel?
  • Kan ik mijzelf afschermen tegen het valuta risico als ik niet meer in een lidstaat van de Europese Unie woon?

Pensioenadvies op maat

De genoemde aandachtspunten zijn typische vragen voor de specialisten waarmee JoHo insurances samenwerkt en waar wij u graag mee in contact brengen. Buiting & Hurkmans Pension Consultants BV met vestigingen in Amsterdam en Someren zorgen voor de antwoorden op uw vragen. Indien u het contactformulier invult zullen wij ervoor zorgen dat Buiting & Hurkmans Pension Consultants BV contact met u opneemt.

Aan het verkrijgen van pensioenadvies zijn kosten verbonden die u rechtstreeks aan dit bedrijf betaalt. Buiting & Hurkmans Pensioen Consultants BV werkt uitsluitend op basis van een uurtarief en op basis van uw wensen en benodigdheden zal een op maat gemaakt advies worden gemaakt.

Doordat persoonlijke situaties sterk van elkaar kunnen verschillen is het niet mogelijk om op voorhand aan te geven wat de kosten van het pensioenadvies voor u zal zijn. Buiting & Hurkmans Pension Consultants BV zal op voorhand een duidelijke inschatting maken van de kosten zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Het invullen van het contactformulier en het eerste contact met Buiting en Hurkmans Pension Consultants BV zijn in ieder geval kosteloos. Tijdens dit contact met u zullen ze u informeren over de kosten van het advies.