Korting bij de OOM Wonen in het Buitenland verzekering

1.Achtergrond

Indien u uw Wonen in het Buitenland verzekering bij OOM Verzekeringen afsluit via onze website dan kunt u €50,- van ons terugkrijgen. We leggen u hieronder uit hoe dit werkt en hoe u voor deze ‘cash back’ in aanmerking kunt komen.

OOM Verzekeringen verkoopt haar verzekeringen online zowel rechtstreeks als via bemiddelaars zoals wij. De premie die u betaalt is hetzelfde ongeacht via welke website u de verzekering aanvraagt. Als bemiddelaar in verzekeringen van OOM krijgen wij echter wel een vergoeding van OOM als een verzekering via onze website tot stand komt. Wij geven een deel van die vergoeding aan u terug!

2.Voordelen naast de cash back

 • U krijgt van ons kosteloos advies over verzekeringen
 • Tips bij het afsluiten van de verzekering: vaak worden enkele belangrijke punten over het hoofd gezien bij het afsluiten van deze verzekering, punten die niet duidelijk naar voren komen gedurende de online aanvraagprocedure.
 • Hulp bij het indienen van declaraties
 • Advies bij eventueel overstappen als de omstandigheden veranderen.
 • De mogelijkheid om de verzekering aan te vullen met andere verzekeringen die niet in de Wonen in het buitenland verzekering zijn opgenomen (zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of levensverzekering).
 • Hulp bij onduidelijkheden of problemen met de verzekeraar (belangenbehartiging). Door onze lange relatie met OOM en vele verzekerden die wij vertegenwoordigen kunnen wij soms meer voor elkaar krijgen dan één verzekerde zelf.

3.Voorwaarden om voor de cash back in aanmerking te komen

 • U heeft een OOM Wonen in het Buitenlandverzekering aangevraagd via onze website (en de aanvraag is geaccepteerd) of u laat uw reeds lopende verzekering overzetten (informeer naar de instructie en voorwaarden).
 • Er moet minimaal een ziektekostenverzekering voor één volwassene zijn opgenomen in uw pakket, welke minimaal 1 jaar actief is.
 • De cash back wordt afgegeven per huishouden/polis, niet per verzekerd persoon en is éénmalig. Indien er voor 1 gezin 2 polissen lopen, volgt 1 cash back (op basis van 1 huishouden).
 • De cash back kan niet met eventuele andere JoHo kortingen worden gecombineerd.

4.Stappenplan om de cash back te verkrijgen

 1. Doe een aanvraag voor een Wonen in het Buitenland verzekering inclusief ziektekostendekking via onze website.
 2. OOM gaat daarop uw aanvraag beoordelen - daar duurt vaak een paar dagen, als u geaccepteerd bent dan ontvangt u per mail het polisblad van uw verzekering
 3. Mail ons (info@johoinsurances.org) dat polisblad wat u per mail van OOM heeft gekregen door.
 4. Vraag in die mail aan ons om uw cash back en vermeld daarbij uw Nederlandse IBAN rekeningnummer.
 5. Wij bevestigen binnen 5 werkdagen de ontvangst van uw mail
 6. Zodra de ziektekostenverzekering 1 jaar actief is via onze bemiddeling, dan wordt het geld op uw rekening bijgeschreven.

5.Ik heb al een bestaande verzekering bij OOM! Kan ik toch cash back krijgen?

Ja! Als uw verzekering voldoet aan de voorwaarden voor cash back (zie hierboven) dan kunt u vaak toch nog geld terug krijgen. Tevens maakt u dan kosteloos gebruik van de andere voordelen die u krijgt als u uw verzekeringen via onze bemiddeling laat lopen. Wat moet u doen om de cash back te krijgen? Mail ons uw polisblad naar contact@johoinsurances.org en vermeld in de mail dat u wenst dat JoHo Insurances uw bemiddelaar wordt op uw verzekering bij OOM. Vermeld tevens in de mail dat u voor de cash back in aanmerking wil komen en geef uw Nederlandse IBAN rekeningnummer op. Zie verder punt 4, 5 en 6 van het stappenplan hierboven.

6.Vragen?

Mail ons gerust op contact@johoinsurances.org of vul ons adviesformulier in.