Korting bij Achtergebleven Woonhuis-verzekering

Als u een OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering bij OOM Verzekeringen afsluit via ons aanvraagformulier dan kunt u 25 euro van ons terugkrijgen. We leggen u hieronder uit hoe dit werkt en hoe u voor deze ‘cash back’ in aanmerking kunt komen.

Achtergrond

OOM Verzekeringen verkoopt haar verzekeringen online zowel rechtstreeks als via bemiddelaars zoals wij. De premie die u betaalt is hetzelfde ongeacht via welke website u de verzekering aanvraagt. Als bemiddelaar in verzekeringen van OOM krijgen wij echter wel een vergoeding van OOM als een verzekering via onze website tot stand komt. Wij geven een deel van die vergoeding aan u terug!

Voordelen naast de cash back

 • U krijgt van ons kosteloos advies over verzekeringen
 • Tips bij het afsluiten van de verzekering: vaak worden enkele belangrijke punten over het hoofd gezien bij het afsluiten van deze verzekering, punten die niet duidelijk naar voren komen gedurende de online aanvraagprocedure.
 • Hulp bij het indienen van declaraties
 • Advies bij eventueel overstappen als de omstandigheden veranderen.
 • De mogelijkheid om de verzekering aan te vullen met andere verzekeringen die niet in de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering zijn opgenomen (zoals bijvoorbeeld ziektekosten, arbeidsongeschiktheid of levensverzekering).
 • Hulp bij onduidelijkheden of problemen met de verzekeraar (belangenbehartiging). Door onze lange relatie met OOM en vele verzekerden die wij vertegenwoordigen kunnen wij soms meer voor elkaar krijgen dan één verzekerde zelf.

Voorwaarden om voor de cash back in aanmerking te komen

 • U heeft een OOM Wonen in het Buitenlandverzekering aangevraagd via ons aanvraagformulier of uw lopende verzekering laten overzetten naar ons agentschap.
 • Er moet minimaal een opstalverzekering zijn opgenomen in uw pakket.
 • De verzekering moet minimaal 1 volledig jaar lopen inclusief de opstalverzekering.
 • De cash back wordt afgegeven per huishouden/polis, niet per verzekerd persoon en is éénmalig. Indien er voor 1 gezin 2 polissen lopen, volgt 1 cash back (op basis van 1 huishouden).
 • De cash back kan niet met eventuele andere JoHo kortingen worden gecombineerd.

Stappenplan om de cash back te verkrijgen

 1. Doe een aanvraag voor een OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering inclusief opstalverzekering via het aanvraagformulier zoals dat op onze website staat.
 2. OOM gaat daarop uw aanvraag beoordelen - dat duurt vaak maar even. Als u geaccepteerd bent dan ontvangt u per mail het polisblad van uw verzekering.
 3. Mail ons (contact@johoinsurances.org) dat polisblad wat u per mail van OOM heeft gekregen door.
 4. Vraag in die mail aan ons om uw cash back en vermeld daarbij uw Nederlandse IBAN rekeningnummer.
 5. Wij bevestigen binnen 3 werkdagen de ontvangst van uw mail
 6. Na een jaar ontvangt u van ons opnieuw per mail een bewijs van overschrijving van uw cash back van 25 euro. *)
 7. Binnen twee weken na ons bericht is dan het geld op uw rekening bijgeschreven.

*) De vergoeding die wij van OOM krijgen en die we voor een deel aan u teruggeven is afhankelijk van de looptijd van de verzekering. Als de verzekering vroegtijdig wordt stopgezet dan krijgen wij geen volledige vergoeding. Om die reden kunnen wij pas na een jaar van looptijd de balans opmaken en u de cash back teruggeven.

Ik heb al een bestaande verzekering bij OOM! Kan ik toch cash back krijgen?

Ja! Als uw verzekering voldoet aan de voorwaarden voor cash back (zie hierboven) dan kunt u vaak toch nog geld terug krijgen. Tevens maakt u dan kosteloos gebruik van de andere voordelen die u krijgt als u uw verzekeringen via onze bemiddeling laat lopen.

Wat moet u dan doen om de cash back te krijgen?

Mail ons uw polisblad op contact@johoinsurances.org en vermeld in de mail dat u wenst dat JoHo Insurances uw bemiddelaar wordt op uw verzekering bij OOM. Vermeld tevens in de mail dat u voor de cash back in aanmerking wil komen en geef uw Nederlandse IBAN rekeningnummer op. Zie verder punt 5, 6 en 7 van het stappenplan hierboven.

Vragen?

Mail ons gerust op contact@johoinsurances.org.