Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Internationale verzekeringen

JoHo Insurances bemiddelt in internationale verzekeringen: Wereldwijd, van jong tot oud, voor wonen, werken en reizen. Wij informeren en adviseren over deze verzekeringen, en alle genoemde verzekeringen kunnen via JoHo Insurances worden aangevraagd. Dat heeft verschillende voordelen:

JoHo Insurances Premium Service

Indien u via JoHo Insurances een verzekering aanvraagt en afsluit, dan krijgt u de volgende voordelen:

 • U krijgt ondersteuning bij het beoordelen van acceptatie-voorstellen van de verzekeraar.
 • Waar mogelijk krijgt u korting in de vorm van een cash back of korting op de premie.
 • Door het aanvragen en afsluiten via JoHo Insurances ondersteunt u via The World of JoHo internationale initiatieven om mensen in ontwikkelingslanden een betere toekomst te geven.
 • Naast de contactmogelijkheden bij de verzekeraar kunt u ook van onze diensten en advisering gebruik maken.
 • Wij helpen u ook bij problemen en meningsverschillen met de verzekeraar.
 • Wij geven ondersteuning bij het beëindigen van één of meer verzekeringen, en bij uw eventuele terugkeer naar Nederland.
 • Als grootste bemiddelaar in Nederland van individuele internationale expat-, emigratie- en reisverzekeringen heeft JoHo Insurances veel kennis en ervaring in huis.

Deze service is automatisch van toepassing voor iedereen die via JoHo Insurances een verzekering aanvraagt en afsluit.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

JoHo Insurances adviseert en bemiddelt in de volgende internationale verzekeringen:

 • Ziektekostenverzekeringen, SOS en medische evacuatie;
 • Arbeidsongeschiktheids- & Levensverzekeringen;
 • Aansprakelijkheids- en Rechtsbijstandverzekeringen;
 • Reis- & Annulerings- & Ongevallenverzekeringen;
 • Inboedel- en Opstalverzekeringen in Nederland en in het buitenland;
 • Collectieve verzekeringen voor bedrijven en instellingen;
 • Voor verblijf in risicogebieden, met molestdekking;
 • En diverse andere verzekeringen;

 


 

Goudse Expat Pakket

Het Goudse Expat pakket is een uitstekende pakketverzekering voor iedereen die langere tijd (minimaal 1 jaar en maximaal tot 72-jarige leeftijd) naar het buitenland gaat om te werken. De verzekering geldt niet alleen voor de expat zelf, maar (indien gewenst) ook voor het hele gezin.

International Expat Insurance

Henner international expat insurance

Het "International Expat Insurance Package" is een internationale expatverzekering van Henner bestaande uit verschillende essentiële wereldwijde dekkingen gericht op expats en hun gezinsleden: ziektekosten, medische evacuatie, arbeidsongeschiktheid, overlijden, en ongeval.

OOM Wonen in het buitenland verzekering

OOM wonen in het buitenland verzekering (banner)

De Wonen in het buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen is een verzekeringspakket voor Nederlanders die langdurig in het buitenland wonen en of werken. Het is een flexibel verzekeringspakket met een onbepaalde looptijd, geschikt voor onder andere expats, emigranten en ondernemers. De verzekering biedt diverse modules en verzekeringen die afzonderlijk, maar ook in allerlei combinaties, kunnen worden afgesloten. U kiest dus zelf de gewenste modules en de gewenste dekkingen.

CIGNA Global Health

Cigna Global Health Insurance

Cigna is een internationale ziektekostenverzekeraar van Amerikaanse origine. Cigna biedt een individuele internationale ziektekostenverzekering aan voor personen en gezinnen. Deze CIGNA Global Health Insurance kan in de meeste gevallen geheel online aangevraagd worden. Cigna is een bekende naam wereldwijd en met een polis van Cigna bent u dan ook verzekerd van een groot internationaal netwerk van zorgverleners waar u gebruik van kunt maken.

 

Allianz Care - International Health Insurance

logo Allianz care

Internationale ziektekostenverzekering van Allianz Care: Allianz Worldwide Care Health Insurance.

Allianz Care is gevestigd in Ierland. Er zijn veel verschillende medische dekkingen mogelijk. Via JoHo Insurances krijgt u 10% korting op de online premie via op dit verzekeringspakket. Op deze website geven wij informatie over deze internationale ziektekostenverzekering van Allianz Care. Allianz biedt de ziektekostenverzekering aan voor bedrijven (een collectieve polis) en ook Individuals (personen, gezinnen).

Ziektekostenverzekeringen in het buitenland

Indien u gaat wonen en/of werken in het buitenland, en bij emigratie, vervalt in veel situaties verplicht uw Nederlandse basiszorgverzekering. Op onze website vindt u alles over de mogelijkheden die u heeft om goed verzekerd te blijven met een expatverzekering of internationale ziektekostenverzekering. Bij vertrek vervallen ook vaak de overige reguliere verzekeringen (denk aan de reisverzekering, aansprakelijkheid, inboedel, rechtsbijstand) en sociale voorzieningen. Ook hier kunnen wij u mee helpen. Wij informeren en adviseren ugraag.

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.