Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijvblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Goudse Expat Pakket Collectief

Goudse Expat Pakket Collectief

Heeft u werknemers die tijdelijk in het buitenland gaan wonen en werken? Dan wilt u alles natuurlijk goed voor hen regelen. Verzekeringen zijn daarbij erg belangrijk. Bijvoorbeeld omdat de verplichte werknemersverzekering die voorziet in een uitkering bij arbeidsongeschiktheid dan stopt. En omdat zorgverzekeraars dan meestal maar beperkte dekking bieden. Ook kan uw werknemer te maken krijgen met andere problemen. Bijvoorbeeld dat hij plotseling naar huis moet vanwege een ernstig ziek familielid. Of dat een medische behandeling niet mogelijk is in het land waar hij werkt. Het Goudse Expat Pakket Collectief biedt de oplossing.

 

Dekkingen

Dit verzekeringspakket biedt, afhankelijk van de situatie en wensen, de volgende dekkingen:

  1. SOS
  2. Ziektekosten
  3. Tandheelkunde
  4. Arbeidsongeschiktheid
  5. Ongevallen

 

Offerte & Aanvragen?

Neem contact met ons op voor een offerte. Wij zullen u informeren over de mogelijkheden en kosten, met daarbij de juiste documenten om dit pakket aan te kunnen vragen.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.