Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Expat AOV Offerte Formulier

Met dit formulier kunt u de benodigde gegevens invullen voor de aanvraag van een vrijblijvende premie-offerte voor de Arbeidsongeschiktheids Verzekering (AOV) in het buitenland . Wij streven er naar u via e-mail binnen 2 werkdagen van de offerte-premie op de hoogte te kunnen stellen. Op deze offerte-aanvraag zijn onze algemene voorwaarden en de dienstenwijzer van toepassing. Eventueel vermelde premies zijn onder voorbehoud van schrijffouten, premie-wijzigingen, toeslagen, belastingen en acceptatie door verzekeraars.
 

Fill out my online form.

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org