Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Expat- en emigratieadviesaanvraag

 

Hartelijk dank voor uw adviesaanvraag.

Wij streven er naar u via e-mail binnen 1 tot uiterlijk 5 werkdagen een advies toe te kunnen sturen.

Let op:

1. Spamfolder? Een enkele keer komt ons advies in de spamfolder van uw mailprogramma terecht. Heeft u geen advies van ons in uw inbox ontvangen, kijk dan eerst even in uw spamfolder om te bekijken of onze berichten daarin terecht zijn gekomen.

2. Langere verwerkingstijd in drukke/vakantie periodes. In juli-augustus en december-januari duurt vanwege de vakantieperiode en de jaarwisseling het verwerken van adviesaanvragen mogelijk langer dan gebruikelijk. Wij vragen uw begrip voor deze langere verwerkingstijd. 

3. Heeft uw aanvraag SPOED? Wilt u ons dan een email sturen (bij voorkeur niet telefonisch), met in het subject SPOED en een korte toelichting voor welke datum u een reactie zou willen ontvangen. Met daarbij eventueel relevante aanvullende informatie. Dan kunnen wij daar (voor zover mogelijk) rekening mee houden.

Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: contact@johoinsurances.org

Met vriendelijke groet,

JoHo Insurances

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.